Skip to main content

Home/ Canlitvizleti/ Samanyolu TV Canlı İzle
O Nedio

Samanyolu TV Canlı İzle - 1 views

samanyolu canlı tv izle stv

started by O Nedio on 31 Mar 14
  • O Nedio
     

    Yayın hayatına Ocak 1993 yılında başlayan Samanyolu TV Canlı İzle, daha çok İslam ve kültürel konuları işlemektedir. Kısa adı ise STV'dir. İlkeli ve küresel yayıncılığın öncüsü olma prensibiyle yayın hayatına başlayan kanal, her kesimin de beğenisini kazanmıştır. Özellikle Türkiye'nin çeşitli yerleşim yerlerinin kültürlerinin öne çıkarıldığı programları ile dikkat çeken televizyon kanalı, dünya ülkelerinin kültürlerinin de tanıtıldığı programlara imza atmaktadır.



    Samanyolu TV'ye Özel Ödül



    Orta Asya Cumhuriyetlerine kadar uzanan geni bir yayın ağına sahip olan Stv Canlı İzle, 1999 yılından itibaren de Avrupa ve Kuzey Afrika ülkelerinden de izlenmeye başlanmıştır. 2000 yılında ise Azerbaycan'da stüdyo kurdu ve kendi stüdyolarından yayın yapmaya başladı. Kanal aynı yıl Amerika'ya kadar uzanmıştır. Televizyon kanalı, 2003 yılında Diamond Star ödülüne layık görüldü. Bu ödül, bir Türk yayın kuruluşuna ilk kez verildi. Ödül, kaliteli, saygın, dürüst ve değerlere bağlı olarak yayın yapan televizyon kanallarına verilmesiyle bilinmektedir. Bu ödülle birlikte televizyon kanalı, yayınlarına daha bir özen göstermeye başlamıştır. Türkiye'de geniş bir izleyici kitlesine sahip olan televizyon kanalı, çok konuşulan yapımlara da imza atmıştır.



    İnternetten Canlı İzlenebilir



    Samanyolu TV İzle, uydu ve değişik yayın yolları ile izlenebilmektedir. STV olarak bilinen bu kanal, internet üzerinden de izlenebilmektedir. Televizyon izleme siteleri aracılığı ile televizyon kanalının tüm yayınları takip edilebilmektedir. Canlı TV izleme sitemiz, yüksek teknolojili altyapısı sayesinde kanalın tüm yayın akışının anında izlenebilmesine imkan sağlamaktadır. Tamamen ücretsiz bir hizmet sunan internet sitemiz, kullanıcılarına tüm televizyon yayınlarını izleme fırsatı sunmaktadır. Güçlü altyapısı sayesinde ziyaretçilerine sorunsuz bir yayın izleme imkanı sağlayan canlı TV izleme sitemiz, teknolojik gelişmeleri de yakından takip etmekte, bu sayede yayın kalitesini her geçen gün daha da artırmaktadır.



    Tüm Yayınlar Takip Edilebilir



    HD Tv izleme sitemiz aracılığı ile sadece Samanyolu Canlı TV değil, diğer tüm ulusal ve bölgesel yayın yapan televizyon kanalları izlenebilmektedir. Televizyon yayını izlemek için internet sitemize giriş yapan kullanıcılar, birkaç saniye içinde STV'deki ve diğer kanallardaki istedikleri programı izleme şansına sahip olabilmektedir. Bu, sadece güçlü bir altyapıya sahip olan sitelerde gerçekleşebilmektedir.
  • O Nedio

To Top

Start a New Topic » « Back to the Canlitvizleti group