Skip to main content

Home/ BP Holdings Tax Management/ BP Holdings Tax Management: Finansiell Tips som slår til besparelser
Kylie Kelly

BP Holdings Tax Management: Finansiell Tips som slår til besparelser - 1 views

BP Holdings Tax Management Balley Price Personal finance tips: Purchases that turn into savings and more

started by Kylie Kelly on 08 Jul 14
Kylie Kelly liked it
  • Kylie Kelly
     
    Personlig økonomi tips: Kjøp som slår til besparelser, og mer



    Tre toppen stykke finansiell rådgivning, fra å bygge en college-fond å beskytte deg mot cybercrime

    Kjøp som slår til besparelser

    Noen ganger du må bruke penger for å tjene penger, sier Meg Favreau på amerikanske reportasje & verden. Mens nøysom shoppere kan slite over kjøp, kan noen faktisk spare penger i det lange løp. Hvis du bor i et område der det er mulig å avkall en bil, vil kjøpe en sykkel eller transitt pass spare tusenvis i bilen utgifter hvert år. Og med månedlige kabel regninger snitt rundt $123, en engangsinvestering i en TV-streaming enhet som Apple TV, Roku eller Amazon brann kan legge til tusenvis spares årlig. For koffein narkomane er en espressomaskin en smart Kjøp. Mens en "kan koste hvor som helst mellom $100 og $1200," vil den innledende investeringen lønne seg nedover veien. Tenk: "Hvis du kjøpe en $4 latte 250 dager i året, som er $1 000," og du ennå ikke har kaffe i helgene.

    Hvordan bygge en college-fond

    Hvis du planlegger å sende et barn til college en dag, starte sparing nå, sier Dan Caplinger på daglig økonomi. En av de beste verktøyene for å bygge en college-fond er en skatte-vanskeligstilte 529 plan, som lar deg sette bort penger "på en skatte-utsatt basis, betyr at selv om investeringene du velger betaler rente, utbytte, eller andre former for inntekt, ikke du har en umiddelbar skatt regning." Og hvis pengene betaler for pedagogiske utgifter, undervisning, avgifter eller bolig-selv uttak er skattefri. Bidrag grenser varierer fra stat til stat, men de fleste 529 planer har caps mellom $ 235 000 og $400.000. Det er nok til å "gi de fleste familier alle fleksibilitet de trenger å lagre for sine barns utdanning."

    Beskytt deg mot cybercrime

    PIN-koden er ikke bare hvor du må holde trygt, sier Adam Levin på Credit.com. Disse dager, er data brudd en "sikkerhet i livet". Men kredittkortnumre, e-postadresser og passord er ikke det eneste hackere er "gunning for." Telefonnumre, viktige datoer, som bursdager og eksamen datoer, personnummer, førerens lisensnumre og med IP-adresser kan alle utnyttes av identitetstyver. Det beste forsvaret er å unngå legge sensitive data på nettet når det er mulig. Men som cybercrime blir et faktum av livet, "det smarteste du kan gjøre er anta verste" og være årvåken om overvåking dine kontoer, kontoutskrifter, og kreditt-rapporter for underskriver av svindel.

    Mer informasjon bare Balley Price Holdings

To Top

Start a New Topic » « Back to the BP Holdings Tax Management group