Skip to main content

Home/ BP Holdings Tax Management/ BP Holdings: 10 financiële tips te snijden rommel, krop bescherming
Kylie Kelly

BP Holdings: 10 financiële tips te snijden rommel, krop bescherming - 1 views

BP Holdings Balley price Management Hong Kong 10 financial tips to cut clutter bolster protection

started by Kylie Kelly on 24 Apr 14
  • Kylie Kelly
     


    Dit is een goed moment voor een financiële voorjaar reiniging.

    De meeste mensen hebben hun aangiften inkomstenbelasting geplaatst zodat een heleboel financiële informatie fris en toegankelijk is. Het is tijd om te bepalen welke records u wilt houden en die te gooien. Maar belastingen zijn niet het enige aspect. Hier zijn 10 algemene tips voor de-verrommeling, organiseren en beschermen:

    1. Bepaal op inkomstenbelasting records.

    Als het gaat om fiscale aangiften, ontvangsten en ondersteunende verklaringen, is de algemene regel om documenten gedurende ten minste drie jaar behouden. De IRS kan terug zo ver gaan over de routinematige controles. Maar als de IRS dat u vermoedt onder-gerapporteerd een flinke brok van het inkomen, het terug zes jaar kan gaan. En indien fraude wordt vermoed, er is geen tijdslimiet.

    Documenten die uw kostenbasis in investeringen stellen moeten worden bewaard tot nadat u verkopen. Het gaat hierbij om papieren tonen de aankoopprijs of de kostprijs van verbeteringen op een huis, herbelegde dividenden in belastbare beleggingsfondsen en records tonen hoeveel u heeft bijgedragen aan niet-aftrekbare IRAs.

    2. Automatiseer wat je kunt.

    Een groot deel van het kappen van op papier rommel impliceert meer zakendoen via uw thuiscomputer of smartphone. Dit omvat de oprichting van automatische factuur betalen en auto deposito's. Een voordeel van investeren in 401 (k) plannen is dat het geld automatisch uit elke salaris komt en krijgt overgedragen in investeringsrekeningen, zonder de noodzaak om na te denken over elke transactie. U kunt doen hetzelfde met niet-pensionering rekeningen.

    3. Wees gevoelig voor vergoedingen.

    Enquête uw financiële rekeningen voor de soorten en het niveau van de retributies, van uw creditcard rente aan 401 (k) kosten. Zorg ervoor dat ze redelijk. Banken en andere financiële entiteiten heffen legeskosten gestuiterde controle, out-of-network ATM kosten, achterstallige betalingen en meer. De meeste van deze kosten worden voorkomen. Veel bedrijven kunnen u waarschuwingen instellen zodat u niet een betalingstermijn missen, meer dan uw saldo bedragen of anders leiden een last tot.

    Hoewel bankkosten irritant zijn kunnen, kunnen investeringskosten oplopen tot meer geld na verloop van tijd. Werkplek 401 (k) saldi kunnen uitvoeren in de tientallen duizenden dollars, kunt dus betalen zelfs een extra half procentpunt optellen. Vermijd voorraad fondsen opladen meer dan 1 procent per jaar of obligatiefondsen met uitgaven boven 0,5 procent minimaal.

    4. Neem een inventarisatie van bezittingen.

    Het is niet waarschijnlijk u zal worden burglarized of brand schade lijden, maar als die zich heeft voorgedaan, zou u dankbaar zijn voor een lijst of visuele bewijs van alle persoonlijke items vernietigd of genomen. Dat is waarom het zinvol om te inventariseren van bezittingen. Documentatie zal ook helpen onderbouwen van verzekeringsclaims.

    Uw voorraad kan worden net zo eenvoudig als het wandelen rond het huis met een videorecorder of een camera. Als je meer ambitieus, noteer de modelnummers van dure items of compileer ontvangsten.

    5. het opstellen van een noodplan.

    Als je evacueren van uw huis moest, zou het handig zijn om te grijpen een bestand essentiële informatie, op papier of op een flash drive. Uw evacuatieplan moet bevatten gegevens over de financiële en andere rekeningen, verzekeraar-contact informatie, een lijst van rekeningen moeten betalen, medicijnen en misschien zelfs dierenarts contacten. Het kan even duren om te distilleren van alle informatie in uw leven neer aan wat werkelijk essentieel is, maar dat is deel van de oefening.

    6. Sluit onnodige rekeningen.

    Is het mogelijk u zelden gebruik maken van bepaalde creditcards, lage saldi in sommige bankrekeningen hebt of twee of meer beleggingsfondsen die soortgelijke investeringen bezit. Zo ja, kunt u overwegen sommige van deze rommel te verwijderen door de afsluiting van rekeningen. U zou kunnen om geld, zoals de jaarlijkse creditcard kosten te besparen. U hebt ook minder om bij te houden.

    Sommige mensen hangen aan oude creditcards omdat zij zich zorgen over de nadelige gevolgen voor hun krediet scores. Uw score kan inderdaad duik als u een doorgewinterde account sluiten, maar het effect zou waarschijnlijk kleine - zeker minder dan niet betalen van rekeningen op tijd.

    7. uw estate planning bekijken.

    Controleer regelmatig of dat u de juiste mensen te nemen over uw rijkdom moet de tijd hebben vermeld. Zorg ervoor dat de namen zijn nog steeds nodig, gezien het feit dat sommige vrienden of familieleden gestorven kunnen of relaties mogelijk hebt gewijzigd. Deze begunstigde controlelijst dient pensioen en verzekering-accounts, testamenten en vertrouwensrelaties.

    Als u financiële of gezondheidszorg volmachten, het is slim om hen als ze meer dan een jaar of twee oude bijwerken. Financiële bedrijven of andere partijen niet vereist ter ere van deze documenten als zij achten ze als verouderd of anderszins ontoereikend.

    8. credit bescherming versterken.

    Controleer uw credit rapporten zo nu en dan. Inbreuken op de beveiliging zoals die gerapporteerd door Target en Maricopa Community Colleges gegeven, is deze oefening kritischer geworden. Creditcard verklaringen voor zelfs kleine transacties, en monitor bank account waarschuwingen die u van de transacties en versnipperen overbodige documenten die gevoelige informatie bevatten in kennis instellen. Bestel een gratis rapport jaarlijks uit elk van de drie kredietbureaus-Equifax, Experian en TransUnion - op annualcreditreport.com.

    9. Houd cyber verdediging hoog.

    Bescherming tegen virussen en malware op uw computer installeren, stok met beveiligde sites zoveel mogelijk en klik niet op onbekende e-mailbijlagen. Als een kind, hebt u geleerd niet om te praten met vreemden; Nu moet u voorkomen dat hun e-mailuitnodigingen te beantwoorden. U ook moet regelmatig wijzigen van wachtwoorden en gebruiken sterke - die een mix van nummers, letters en speciale tekens omvat.

    10. alter tactiek na Heartbleed.

    Zaken geworden ingewikkelder in het kielzog van de veiligheidsgebrek Heartbleed, waarbij mogelijke overtredingen op websites dacht dat veilig te zijn. Voordat u wachtwoorden wijzigt, een inventaris van elke website die u gebruik maken van te maken. Vervolgens, zonder aanmelden, zoeken elke site voor een bericht dat aangeeft dat het bedrijf de nodige patch of correctie heeft geïnstalleerd. U kunt ook dit door webadressen in www.ssllabs.com/ ssltest, die patches tracks zoals ze zijn gemaakt te typen controleren.

    "Als de Web-leverancier heeft bevestigd dat het het gat in de beveiliging heeft versteld, verander uw wachtwoord," adviseert boekhouding-firma CliftonLarsonAllen. Maar niet dit te doen totdat de patch op zijn plaats is. Anders, zult u moeten Herhaal de oefening en wijzig uw wachtwoorden opnieuw, nadat correcties zijn aangebracht.

To Top

Start a New Topic » « Back to the BP Holdings Tax Management group