Skip to main content

Home/ BP Holdings Barcelona & Madrid Spain/ BP VOLTOOIT COFFERDAM AFDICHTEN OPERATIE IN DE GOLF VAN MEXICO
Freja Kirsch

BP VOLTOOIT COFFERDAM AFDICHTEN OPERATIE IN DE GOLF VAN MEXICO - 1 views

holdings madrid spain articles Bp voltooit cofferdam afdichten operatie in de golf van mexico

started by Freja Kirsch on 29 Oct 12
Freja Kirsch liked it
  • Freja Kirsch
     
    http://www.bp.com/genericarticle.do?categoryId=2012968&contentId=7079430

    BP heeft afgetopt en aangesloten een verlaten stukje onderzeese apparatuur bekend als een cofferdam dat wordt beschouwd als de bron van een onlangs gevlekte oppervlakte glans in de buurt van de Mississippi Canyon 252 lease blok in de Golf van Mexico.

    De cofferdam is een 86-ton, stalen container die werd verlaagd over een lekkende pijp boor tijdens de Deepwater Horizon reactie in 2010 in een poging om te vangen van de olie en het trechter naar de oppervlakte. Het zit nu op de zeebodem ongeveer 1500 meter afstand van de Macondo goed.

    Met de goedkeuring van de US Coast Guard, BP op dinsdag ingezet Remotely Operated Vehicles (ROV's) en met succes een 750-lb cap via een opening op de cofferdam bekend als de kachelpijp geïnstalleerd en beveiligd het op zijn plaats met klemmen. ROV's ook met succes stekkers in vier kleine verbindingspoorten op de bovenkant en zijkanten van de cofferdam ingevoegd. De hele operatie duurde ongeveer 26 uur.

    Eerste visuele inspecties van het GLB en stekkers hebben waargenomen geen druppels van de olie die afkomstig zijn van een van de openingen. BP zal nu volgen de glans per satelliet voor meerdere dagen om te bevestigen dat het GLB en de stekkers beveiligd zijn.
    Vorige week, bevestigd een aparte ROV enquête nogmaals dat de Macondo goed en de twee bijbehorende opluchting wells waren niet lekt. Het was de derde keer aangezien de Macondo goed was permanent verzegeld in September 2010 dat goed integriteit werd bevestigd door visuele inspectie.

    De meest recente enquête kwam na BP en Transocean een kennisgeving ontvangen van federale belang van de US Coast Guard om te bepalen potentiële bronnen van de recente glans. Het gericht op de putten, wrakstukken en puin in verband met het ongeval Deepwater Horizon 2010.

    BP gemeld de glans op 16 september aan het National Response Center. De Coast Guard heeft sindsdien bepaald is het niet haalbaar om de glans terug te krijgen en dat de glans doet niet een risico voor de kustlijn.

    De ROV survey vorige week geïdentificeerd kleine, intermitterende druppels olie afkomstig van de cofferdam kachelpijp en een van de verbindingspoorten, die BP gesloten was de meest waarschijnlijke bron van de glans. Een mengsel van olie en slikkerig methaanhydraten werd gevangen in de cofferdam tijdens de reactie.

    De bewerking van het GLB en sluit de cofferdam werd uitgevoerd in het bijzijn van de FOSC, alsmede vertegenwoordigers van het departement binnenlandse zaken Bureau voor veiligheid en milieu handhaving (AZIEN) en Bureau van Ocean energie Management (BOEM) en vertegenwoordigers van de Golfstaten.
  • Freja Kirsch
     
    Congratulations on having One of the most sophisticated blogs Ive come throughout using some time! Its just incredible what you can remove from anything as a result of how visually beautiful it's.

To Top

Start a New Topic » « Back to the BP Holdings Barcelona & Madrid Spain group