Skip to main content

Home/ BP Holdings Barcelona & Madrid Spain/ BP Holdings Hong Kong Review - Chirpstory
mundo sta maria

BP Holdings Hong Kong Review - Chirpstory - 1 views

bp holdings hong kong review Vaadittu osakkeenomistajien päätösten (FAQ)

started by mundo sta maria on 16 Apr 13
  • mundo sta maria
     
    http://chirpstory.com/li/68949
    Vaadittu osakkeenomistajien päätösten (FAQ)
    Sijoittajien oikeuksia hankintalistan päätöslauselman
    bp holdings hong kong review
    On tilanteita, kun BP: n sijoittajille voi halutessaan tehdä tärkeitä muiden sijoittajien tietoon ehdottamalla päätöslauselmaa laittaa BP: n varsinainen yhtiökokous (AGM). Menettelystä vesilaitteistojen ratkaiseviin sovelletaan Englannin common law ja perussäännön. Sijoittajat haluavat hankintalistan päätöslauselman voi tarvita seuraavat tiedot. Ne pitäisi aina pyrkiä oman riippumatonta oikeudellista neuvontaa näissä asioissa.
    Kustannukset liikkeellä päätöslauselman 2013 yhtiökokous vastaa BP kunhan yhteensopiva ostoehdotuksen päätöslauselman vastaanotetaan tai ennen 21 tammikuuta 2013. Sai tämän päivämäärän jälkeen päätöslauselmaesitystä BP vaatia takuumaksu tai tarjouksen summa, joka on riittävä yhtiön kohtuullisen liikkeeseen ja muut kulut. Määräaika, lodging hankintariviin on 6 viikkoa ennen yhtiökokous, (joka on tiivis 27 helmikuuta 2013, olettaen, että BP: n yhtiökokous pidetään tällä hetkellä suunniteltu, 11 päivänä huhtikuuta 2013).
    Seuraavat tiedot sisältää mallilomakkeita, joka requisitionists voi halutessaan käyttää tarjotessaan tarvittavat tiedot BP tueksi niiden ostoehdotuksen. Ei tarvitse näiden lomakkeiden avulla voit antaa tiedot, mutta huomaa, että BP ei tarvitse hyväksyä ehdotuksen, kaikki tarvittavat tiedot jollei.
    Järjestää sijoittaja tuki vaadittu tarkkuus voi olla monimutkainen prosessi (etenkin epäsuora sijoittajat ja mainoksia haltijat). On suositeltavaa, että aloitat prosessin alussa myös yhteyttä BP, jos tarvitset apua. BP ei ole velvollinen hyväksymään ehdotuksen, joka ei ole oikeudellisten vaatimusten.
    bp holdings hong kong review
    RELATED ARTICLE:
    http://pimbpholdingsbarcelona.wordpress.com/2013/04/16/bp-holdings-hongkong-review-vaadittu-osakkeenomistajien-paatosten-faq/
    SOURCE:
    http://www.bp.com/sectiongenericarticle.do?categoryId=9045671&contentId=7079268

To Top

Start a New Topic » « Back to the BP Holdings Barcelona & Madrid Spain group