Skip to main content

Home/ Baseball Geek Group - Jimm Hendren/ Jimm Hendren Group Review: Den hemmelige historie af jøder i baseball
carlamorgan26

Jimm Hendren Group Review: Den hemmelige historie af jøder i baseball - 1 views

Jimm Hendren Group Review Den hemmelige historie af jøder i baseball

started by carlamorgan26 on 24 Oct 14
  • carlamorgan26
     
    Når min Washington Nationals færdig med den regulære sæson med den bedste rekord i den nationale liga, var jeg lidt skuffet over.

    Jeg vidste, at nat første hjemmekamp i slutspillet vil være på fredag, 3 oktober, og det andet spil vil være på lørdag, oktober 4 - aften og dag Yom Kippur, den helligste dage om året i jødedommen.

    Dette er et dilemma, som alle jødiske baseball fan kender, enten personligt eller gennem historien. Sandy Koufax er den mest berømte jødiske spiller nogensinde til at spille spillet, men han huskes af jøderne for det meste for at nægte at pitche en World Series game for sin Los Angeles Dodgers, fordi det var Yom Kippur. På anden side, Hank Greenberg - den bedste jødiske hitter nogensinde - berømt spillede under det jødiske nytår Rosh Hashanah, tilbage i trediverne.

    Så hvad jeg gøre? Jeg hørt en rabbiner, naturligvis. Rebecca Alpert er en historiker ved Temple University, der studerer sport og jødisk amerikansk levevis og har en særlig interesse i jøder i baseball. Hvad Dr. Alpert deles med mig viser at der er meget mere at jødiske baseball historie end nogle højt profilerede spillere og konflikter - det er en historie, der omfatter både Major League og Negro ligaer, samt spørgsmål om værdier og identitet.

    1920erne og 1930s: jødiske ejere og aktører Negro ligaer

    "Der var en hel del jødiske ejerskabet af Negro liga hold. De var i denne business delvis, fordi de ikke var tilladt som jøder, i andre virksomheder. Det er en lignende historie at Hollywood historie. Og de var meget støttende og hjælpsom, de virkelig hjulpet mange Negro liga spillere gøre overgangen til de store ligaer og har et levebrød. Negro ligaer gjorde meget godt i 1930s og 40 ' erne, og det var delvis påvirkning af en masse af disse jødiske ejere.



    Indianapolis klovne var en af flere Negro ligaer hold ejes eller fremmes ved jøder. (Transcendental grafik/Getty)

    "De havde også til at forhandle en verden blandt sorte, hvor de ikke var fleste men sorte var fleste. I nogle af deres transaktioner så du vanskelige relationer samt. Disse jødiske tal var hjælpsomme og støttende, og de var også derinde at tjene penge. De var bestemt ikke derinde at opløfte den sorte race. Der var bare ikke deres mål.

    "Jeg var også fascineret af at finde sort jøder, der spillede i Negro ligaer... Denne gruppe, der nu kaldes tempel Beth-El, havde et fællesskab ned i nærheden af Portsmouth, Virginia, og de havde et hold kaldet de Belleville grå.

    "Deres ejer, der var, tror jeg, lederen af Fællesskabet, blev Howard Zebulon blikkenslager. Han var en hæderlig religiøs leder, og blev så til, af nogle af sportswriters i den sorte presse, som en person, der virkelig kunne forme op Negro ligaer.

    "De faktisk havde nogle problemer med at forhandle i Negro ligaer sig, fordi de ikke ville spille lørdag eftermiddag hvor de fleste af spillene var. … Og de var en meget solid team." Læs mere.

To Top

Start a New Topic » « Back to the Baseball Geek Group - Jimm Hendren group