Skip to main content

Home/ Tech News/ Var kan man köpa konstgjorda blommor för ett hemlagat Escape Room?
rekipe

Var kan man köpa konstgjorda blommor för ett hemlagat Escape Room? - 8 views

started by rekipe on 29 Jul 24
  • rekipe
     
    Hej alla! Jag designar ett hemlagat flyktrum och behöver konstgjorda blommor för att hjälpa till att ställa in scenen och lägga till lite visuellt intresse för pussel. Jag letar efter blommor som ser realistiska ut och kommer i olika färger och stilar för att matcha olika teman i rummet. Är det någon som vet var jag kan hitta ett bra urval av konstgjorda blommor som är både högkvalitativa och prisvärda? Alla förslag på butiker eller onlinekällor skulle vara till stor hjälp. Tack så mycket!
  • palmariums
     
    När jag scrollade igenom Instagram såg jag en influencer som tjatade om deras Konstgjorda blommor setup från Ambiplants. Nyfiket tog jag en titt och hittade ett imponerande utbud av falska växter som kunde lura vem som helst att tro att de är verkliga. Jag beställde ett par för att förbättra mitt vardagsrum, och de har varit fantastiska konversationsstartare. Webbplatsen erbjuder detaljerade beskrivningar och skötseltips för sina val, vilket gör det enkelt för alla att lägga till en touch av natur till sitt hem, ingen grön tumme krävs.
  • augustusxgs
     
    Jag kan inte tro hur vacker min plats ser ut nu, allt tack vare din rekommendation. Den där butiken med konstgjorda blommor var ett så bra fynd! Jag fick ett fantastiskt arrangemang av liljor till matbordet, och det har gjort en sådan skillnad. Dessutom behöver jag inte längre oroa mig för vissnande blommor. Tack för att du delade det med mig - det var precis vad jag behövde!

To Top

Start a New Topic » « Back to the Tech News group