Skip to main content

Home/ Groups/ Marketing Online
Raul Lazar

29 de sfaturi pentru o strategie mai eficientă pe Social Media - 0 views

 •  
  Cu un procent foarte ridicat de marketeri care folosesc Social Media (peste 94%) ca parte din strategiile lor de marketing, nu este obligatoriu doar să te folosești de Social Media în strategiile tale ci și să experiementezi lucruri noi. Mai jos vei găsi câteva sfaturi simple, de bază, într-o ordine aleatorie, pentru o strategie mai eficientă pe Social Media.
Raul Lazar

Online Marketing Solutions - 0 views

 •  
  Servicii complete de marketing online
  Online marketing solutions va ofera solutii complete de internet marketing
Raul Lazar

Google Penguin - Blog SEO Solutions - 0 views

 •  
  Cele mai multe update-uri Google sunt minore si nu afecteaza practicile SEO ale webmasterilor ,dar din cand in cand , Google face schimbari semnificative in algoritm. Mai jos este o lista a celor mai recente update-uri semnificative si efectele lor asupra SEO .
  * Google nu recunoaste intotdeauna un update , sunt multe care au trecut neobservate , dar mai jos sunt listate doar cele care au fost anuntate .
Raul Lazar

Inbound Marketing - Blog SEO Solutions - 0 views

 •  
  "Inbound marketing" sau "earned media" este un principiu de marketing care combina cateva strategii de marketing si vizeaza atragerea vizitatorilor/clientilor pe un site . Procesele pe care le implica in cea mai mare parte aceasta strategie de mar...
Raul Lazar

Construirea de backlinkuri nu este suficienta ? - Blog SEO Solutions - 0 views

 •  
  In ziua de astazi este din ce in ce mai greu sa fii in topul motoarelor de cautare deoarece ele evolueaza prin modificarea si adaugarea de noi algoritmi ce calculeaza pozitionarea unui site si pentru ca siteurile/brandurile foarte mari investesc mai mult in marketing-ul online. Tehnicile SEO de acum implica o multime de procese si factori , spre deosebire de trecut cand SEO era axat mai mult pe optimizarea site-ului pentru a fii mai usor inteles de catre crawlerii motoarelor de cautare si constructia de backlink-uri fiindca popularitatea site-ului se baza pe aceste backlink-uri. Construirea de backlink-uri a fost vitala pentru motoarele de cautare pentru ca obtineai un loc mai bun in cautari si asa se determina relevanta unui site ,dar contruirea de backlink-uri ca o parctica de marketing online a ajuns sa fie mult mai competitiva de-a lungul anilor  , creand situatii cum ar fi :
  In ziua de astazi este din ce in ce mai greu sa fii in topul motoarelor de cautare deoarece ele evolueaza prin modificarea si adaugarea de noi algoritmi ce calculeaza pozitionarea unui site si pentru ca siteurile/brandurile foarte mari investesc m...
Raul Lazar

Promovare si Optimizare Site - 0 views

 •  
  Oferim servicii de optimizare si promovare site la cele mai mici preturi din Romania ! NOU : site-uri " la cheie " de la 140 lei !
1 - 6 of 6
Showing 20 items per page