Skip to main content

Home/ Groups/ Verkko-ohjauksen linkkitietokanta
Elina Viitasaari-Hulkko

TE-toimistot, Uusimaa - 7 views

 •  
  Uudenmaan TE-toimisto palvelee työtä hakevia, työpaikkoja tarjoavia sekä aloittavia yrittäjiä verkossa, puhelimitse ja kasvokkain.
Suunta -palvelu

Etsivä nettityö - 2 views

 •  
  Etsivällä Nettityöllä tarjotaan nuorille mahdollisimman helppo ja matalan kynnyksen tapa ottaa suoraan yhteyttä aikuiseen mieltä askarruttavissa kysymyksissä. Palvelu on tarkoitettu erityisesti 15-25- vuotiaille nuorille. Palvelun kautta on mahdollista chattailla online-aikaan sekä keskustella päivystysajan ulkopuolella varaamalla henkilökohtaisen ajan.
Suunta -palvelu

Ammattinetti - 8 views

 •  
  Ammattinetti on verkkopalvelu, joka tarjoaa tietoa ammateista ja aloista. Ammattinetistä löytyy ammattialojen ja ammattien kuvauksia, uratarinoita sekä tietoa opiskelusta ja tutkinnoista. Ammattinetti on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat tietoa esimerkiksi eri ammattien ja alojen vertailemiseen tai ammatinvalinnan tai urasuunnittelun tueksi. Ammattinettiä ylläpitää työ- ja elinkeinoministeriö.
Suunta -palvelu

Nuora: tietoanuorista.fi - 3 views

 •  
  Valtion nuorisoasiain neuvottelukunta (Nuora) on valtioneuvoston asettama lapsi- ja nuorisopolitiikan asiantuntijaelin, johon valtioneuvosto kutsuu jäseniksi lasten ja nuorten kasvu- ja elinoloihin perehtyneitä henkilöitä.
uusoksa

Etsivä nuorisotyö KOPPI - 3 views

 •  
  - Lapin Nuorisoportaali Etsivän nuorisotyön tehtävänä on löytää sopivat keinot ja tahot, joiden avulla voidaan tukea pulassa olevaa nuorta. Kohderyhmänä 15-28- vuotiaat nuoret
uusoksa

Nuorten ohjauskeskus Kipinä - 2 views

 •  
  Ilman opiskelupaikkaa jääneille vantaalaisille ohjausta, jos jäänyt ilman jatkokoulutuspaikkaa tai opinnot ovat keskeytymässä. Ohjauskeskuksen palvelut ovat avoimia kaikille 16-24-vuotiaille vantaalaisille nuorille, joilla ei ole koulutus- tai työpaikkaa.
uusoksa

Nuortenlaturi.fi - 4 views

 •  
  laturin kysymyspalsta
uusoksa

Verkkoterkkarit - 2 views

 •  
  Terveyteen, terveyspalveluihin, hyvinvointiin, kasvuun, kehitykseen tai erilaisiin oireisiin liittyen! Live-chat IRC-Galleriassa, Facebookissa. Kysy-vastaa Pulmakulmassa, Demi.fi:ssä ja Twitterissä
Pekka Myller

UngInfo - 4 views

 •  
  UngInfo on osa kulttuurikeskus Luckania ja toimii informaatiokeskuksena, nuorten kohtaamispaikkana sekä antaa nuoriso-ohjausta. Unginfo järjestää seminaareja, työpajoja, kursseja ja vaihtelevaa kulttuuritoimintaa. Toiminta on pääasiassa suunnattu 13-29 vuotiaille nuorille, heidän perheilleen ja nuorisosektorin henkilöstölle.Toimintaa kehitetään yhdessä julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin kanssa moniammatillisesti sekä valtakunnallisesti. Fyysisen ohjauksen lisäksi UngInfolla on myös virtuaalipalvelu, joka täydentää muuta ohjausta. Luckan on päävastuussa verkkopalvelu Fråga:sta, jossa ruotsinkieliset 13-29 vuotiaat nuoret anonyymisti voivat kysyä terveydestä, hyvinvoinnista, opiskelusta, työstä, vapaa-ajasta, asumisesta, vaikuttamisesta, ulkomailla asumisesta sekä ympäristöstä. Kysymyksiin vastaa eri alojen asiantuntijat; psykologit, lääkärit, sairaanhoitajat, opinnonohjaajat, asianajajat, papit, nuorisotyöntekijät ja taloustieteilijät. UngInfo:lla on toimipisteitä Helsingissä, Turussa, Porvoossa, Kirkkonummella ja Raaseporissa. Vuodesta 2010 lähtien UngInfo on ollut yksi Opetus- ja kulttuuriministeriön kolmestatoista valtakunnallisesta kehittämiskeskuksesta. Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Turku, Porvoo, Kirkkonummi ja Raasepori tukevat UngInfo:n toimintaa.
Pekka Myller

Nuorten tieto- ja neuvontapalvelu Majakka, Kouvola - 3 views

 •  
  Nuorten tieto- ja neuvontapalvelu Majakka on osa Kouvolan kaupungin Kasvatuksellinen yhteistyö ja ohjaus / Tiedotus ja vaikuttaminen - yksikön toimintaa. Majakka palvelee alle 29-vuotiaita nuoria. Kohderyhmäksi on vakiintunut n. 13-25-vuotiaat. Palvelut on tarkoitettu kaikille Pohjois-Kymenlaaksolaisille nuorille, alueelle muuttaville ja alueestamme kiinnostuneille.
Pekka Myller

Pulmakulma - 5 views

 •  
  Kysymys & vastaus -palsta. Helsingin seutukunnan nuorisotiedotus. Palvelu 12-25-vuotiaille, joiden kotikunta on jokin näistä: Espoo Järvenpää Helsinki Kauniainen Hyvinkää Kirkkonummi Kerava Tuusula Mäntsälä Vantaa Pornainen Vihti Kysymyksiin vastaavat näiden kuntien nuorisotyöntekijät. Voit kysyä, lukea kysymyksiä ja vastauksia, sekä kommentoida toisten jättämiä kysymyksiä.
 •  
  Ohjaajat: Muistetaan että Suunta-palvelun on tarkoitus toimia yhden luukun periaatteella, joten Pulmakulman kaltaiset kysymys-vastaus -palstat eivät ole ensisijainen taho johon neuvomme nuoria ottamaan yhteyttä. Pulmakulmaan ohjaaminen voi tulla kysymykseen esim. silloin, kun nuorella on kysymyksiä jotka eivät liity Suunnan tarjoamaan palveluun.
Pekka Myller

Koordinaatti - 3 views

 •  
  Koordinaatti on nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus. Sen tavoitteena on, että kaikilla Suomessa asuvilla nuorilla on käytettävissään laadukkaat nuorten tieto- ja neuvontapalvelut. Laadukkailla palveluilla edistetään osaltaan nuorten kuulemisen, osallistumisen ja vaikuttamisen mahdollisuuksia. Toiminnallaan Koordinaatti luo edelllytyksiä nuorten tieto- ja neuvontatyön kansallisen palveluverkoston aktiiviselle kehittymiselle. Koordinaatin tavoitteena on, että kaikilla Suomessa asuvilla nuorilla on käytettävissään laadukkaat nuorten tieto- ja neuvontapalvelut. Koordinaatti on nimetty opetus- ja kulttuuriministeriön periaatepäätöksellä yhdeksi nuorisotyön valtakunnallisen palvelu- ja kehittämiskeskusrakenteen toimijaksi. Se on toiminut osana Oulun kaupungin nuorisopalveluita vuodesta 2006 lähtien.
Pekka Myller

Verke.org - 2 views

 •  
  Verke eli Verkkonuorisotyön valtakunnallinen kehittämiskeskus on yksi opetus- ja kulttuuriministeriön elokuussa 2010 nimeämistä nuorisotyön valtakunnallisista palvelu- ja kehittämiskeskuksista. Verken tehtävänä on kehittää verkossa ja verkon avulla tehtävää nuorisotyötä sekä palvella nuorten parissa toimivia ammattilaisia valtakunnallisesti. Verken tavoitteena on vahvistaa nuorisotyön toimijoiden osaamista ja ymmärrystä verkkonuorisotyöstä, rakentaa tietoa verkkonuorisotyöstä ja nuorten verkkokulttuurista sekä kehittää yhteistyössä alan toimijoiden kanssa verkkonuorisotyön menetelmiä ja palveluita. Toiminnan kohderyhmää ovat nuorisoalan toimijat. Toimintaa kehitetään tiiviissä yhteistyössä julkisen ja kolmannen sektorin sekä kaupallisten toimijoiden kanssa. Verke toimii osana opetus- ja kulttuuriministeriön valtakunnallista nuorisotyön palvelu- ja kehittämiskeskusrakennetta, johon kuuluu yhteensä 14 toimijaa. Verken toimintaa koordinoi Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus.
« First ‹ Previous 621 - 633 of 633
Showing 20 items per page