Skip to main content

Home/ ddksoowfxgodkhkuxhbj/ Een bezoek aan Roermond (Midden-Limburg)
Edd Thomasen

Een bezoek aan Roermond (Midden-Limburg) - 0 views

Winkelen en winkels in Roermond

started by Edd Thomasen on 25 Jun 12
  • Edd Thomasen
     

    Roermond ligt aan de oevers van de Maas en de bijbehorende Maasplassen. Rijk aan cultuur en geschiedenis is Roermond ook wel bekend als kloppend hart van Limburg. Het warme centrum van de stad is opmerkelijk met haar prachtige monumentale gebouwen, historische pleinen en prachtige kerken. Dat unieke item waar je al zo lang naar op zoek bent zul je trouwens vast en zeker vinden in de vele interessante winkels en winkelstraten van Roermond. Nadat je gevonden hebt waarnaar je opzoek was, zorg je er natuurlijk voor dat je in stijl afsluit met een echte stuk Limburgse vlaai.

    Roermond is een bruisende stad in het centrum van Limburg. Het historische centrum van de stad en de omliggende winkelstraten, zoals de Huis en Tuin Boulevard, het Designer Outlet Roermond en het Retail Park maken van Roermond een echt winkel extravaganza. Ook op gebied van cultuur en historische bezienswaardigheden heeft Roermond veel te bieden. Tevens heeft Roermond ook een gigantisch watersportgebied. Voor winkelen, natuur en cultuur... Winkelen en winkels in Roermond is all you need!

    Voor iedereen die eens lekker wil gaan 'shoppen' is Roermond natuurlijk de aangewezen plaats. Veel unieke winkels in de binnenstad, het Designer Outlet voor de mode 'freak' en het Retail Park met zijn 1200 gratis parkeerplaatsen. En natuurlijk zijn al deze winkels ook op zondag gewoon voor jou geopend! . Een bezoek aan Roermond is dus altijd een goed idee.

To Top

Start a New Topic » « Back to the ddksoowfxgodkhkuxhbj group