מסתבר שלפי ניתוח של סך הפעילויות החברתיות לקראת הבחירות - הצליחו הרשתות החברתיות לחזות בצורה די מדויקת את התוצאות בטרם עת. כך מסתבר כי ב-77.5% מהמקרים, זכו המתמודדים שהראו מספר לייקים גדול יותר בפייסבוק במושב בבית הנבחרים או בסנאט. נתונים נוספים חושפים שמתמודדים שהיה עליהם יותר שיח בטוויטר זכו, ברוב המקרים, להכנס גם הם לבית הנבחרים - מה שיכול להוביל לטענה שהרשתות החברתיות הגיעו לסטטוס בו הם יכולים להוות סוג של כלי סטטיסטי של ממש.
יום השימושיות העולמי, שמטרתו לקדם את המודעות לצרכי המשתמש באפליקציות, אתרי אינטרנט ושירותים טכנולוגיים נוספים, יצוין בכנס שייערך ביום חמישי, ה-11 בנובמבר, בקריית האוניברסיטה הפתוחה ברעננה. חלק מההרצאות בכנס הישראלי יוקדשו לנושא העולמי השנתי - Communication.
"חורים ברשת" עורכת הגרלה לזכייה בכרטיס חינם לכנס (בשווי 315 ש"ח לפחות). כדי לנסות לזכות, צריך להגיב בתחתית הפוסט ולספר למה חשוב לכם להיות שם ואילו נושאים מרתקים אתכם במיוחד. המגיב המשכנע והמעניין יותר יזכה בכרטיס חינם לאירוע. התחרות תינעל ביום ראשון, ה-7.11.10 בשעה 12:00.
"The new feature, called Company Pages, is designed to give companies exposure to LinkedIn's over 80 million members, while also giving users access to insight from other professionals in the network, the company said in a press release. "
לפני כמה חודשים היה אייטם באחת מתוכניות הצרכנות שלפני החדשות.
דיברו שם על זה שזה נחמד מאוד אבל קרו המון מקרים, ואני מניח שעדיין קורים, שבהם פקחים שמים דוחות על מכוניות שחונות בשיטה הזאת כי אין להם את הכלים או את היכולת לקבוע האם בעל הרכב משלם על החנייה או לא.
יש גם רשויות שעדיין לא תומכות בזה בכלל והפקחים שמים דוחות על ימין ועל שמאל.
כשהתחקירנים ניסו לבטל את הדוח הם ראו שאין עם מי לדבר כי החברה שמספקת את החנייה הזאת התנערה ואמרה שזה אחריות הרשות המקומית והרשות המקומית אמרו שזה האחריות של החברה.
בקיצור, אני מניח שלא מזיק לנסות, בטח אם אין דמי מנוי ובטח אם אתה גרים באיזו עיר גדולה.
... ראיתי את זה וישר חשבתי על הסמינריון של יערי במגמות בהפתחות הווב.
אפשר לפתח את הדיון לכל מיני דברים שהיינו עושים לפני טוקבקים... כותבים מכתבים למערכות עיתונים.
טפשי ללכת ראש בראש עם גוגל בתחום של מנועי חיפוש. הם פחות או יותר הסטנדרט בתחום וכבר כמה שנים טובות לגגל זה מילה נרדפת לחיפוש באינטרנט. כל מה שכל חברה אחרת תכניס למנועים שלה יגיע לגוגל במוקדם או במאוחר. אפשר להסתכל על זה אחרת ולהגיד שכל מה שלא קיים בגוגל כנראה שאף אחד לא באמת צריך, או לפחות הרוב המוחלט של האנשים לא צריך.
מנוע חיפוש ליודעי דבר ולכל מיני גיקים ובלוגרים זה נחמד, אבל כנראה שלהמונים מספיקה שורה וכפתור סרצ' והם כבר ימשיכו משם.
אם אין לך עדיין פרופיל בלינקדאין אז כדאי שיהיה בלי קשר. היום כשהולכים לחפש עבודה, הדבר הראשון שהמעסיק הפוטנציאלי עושה זה לחפש את הפרופיל שלך בלינקדאין.
אדרבא, יש חברות של ציידי כשרונות שכל מה שהם עושים זה לחרוש את לינקדאין ולחפש מועמדים פוטנציאלים.
מעניין. מפחיד. מסכן הבחור, אך גם קצת טיפש
המשפט שלדעתי מסכם את הטקסט בצורה הטובה ביותר, ומגדיר את הרשתות החברתיות:
"מכרה זהב של ידע עסקי שרק מחכה שמישהו יחפור בו. אוצר של מידע מיידי בקצות אצבעותינו."
בשביל זה אנחנו הולכים להיות מידענים, לא?!?! ;)
לא יודעת אם מסובך.. אבל בהחלט עדיין בחיתולים. ערכתי מספר חיפושים, אותם אני רגילה לערוך במנועי חיפוש אחרים (כדוגמת גוגל), אך לא הניבו תוצאות כלל. כמו כן, תוצאות שכן הופענה, היו ממוקמות שונה לגמרי.. לא לפי סדר הגיוני כל כך. שיהיה להם בהצלחה!
מישהו ריטווט לי את זה כי הוא יודע את תחום העיסוק שלי וזה כמובן רלוונטי לכל הסטודנטים במחלקה שלנו שכנראה יגיעו במוקדם או במאוחר לעסקי פיתח הווב כפרילנסרים, אך לא רק.
סט של כלים מאוד מועילים שבחלקם אני משתמש, את חלקם כבר הכרתי בעבר ועוד כמה חדשים כמו למשל http://carbonmade.com/
זהירות, יש שם כמה אתרים שלא רלוונטיים לפרובנציה שלנו, אבל כמעט הכל שווה הקלקה.