Skip to main content

Home/ yrndjwiygjtzhwkvviak/ Vand-Related Feng Shui for Dragon og Snake år 2012-14
Marshall Ochoa

Vand-Related Feng Shui for Dragon og Snake år 2012-14 - 0 views

vand

started by Marshall Ochoa on 12 Feb 12
  • Marshall Ochoa
     

    - Great for kompakte rum.

    - Can er til rådighed i kits, der er ganske let at bygge, eller er tilgængelige da klar-til-plug-in-enheder.

    Ulemper : </ b>

    - De kan ikke komme med en fleksibel ventil, og derfor Du behøver ikke at kontrol over antal vand, der strømmer lige ned springvandet.

    - Pc design, lave din egen væg springvand kan koste næsten det samme beløb som en væg springvand kit.

    Vandløb </ b>

    For værfter der indeholder mere plads til håndtere større installationer, menneskeskabte vand måder er stor vand funktioner Portland boligejere kan tage hensyn. Man-made streams fungerer godt sammen med naturlige pools, en strøm kan give ind i et andet landskab vand springvand via et vandfald.

    Eksperter: </ b>

    - Wonderful for uformelle områder.

    - Great måde at bygge videre på et landskab vand springvand du måske allerede have .

    - Af plantning dekorative græs og tilføjer flodsten, du kan slå din menneskeskabte stream et naturlig scene.

    ulemper: </ b>

    - Installation af en pumpe og VVS-system, der ruter vand fra dammen til start strømmen er behov .

    - En masse grave bliver nødt til at ske for at opnå en strøm, der er en mindst 15 meter lang -
    Brugte vandløb se bedst på, at perioden eller længere.

    - Opbygning og vedligeholdelse af denne vand funktion kan være pebret.
    .
    Når du har vandskade i dit hus eller andre forsikrede bygning skal man altid bestemme kilden med vand. Hvis kilden til din vandskade er med oversvømmelser i nogen form de skader er sandsynligvis ikke dækket af din forsikring, medmindre du vil have en oversvømmelse specifik bestemmelse i politik.

    Mest forsikredes ikke klar at der er en forskel mellem oversvømmelse forsikring og vandskader og skimmelsvamp forsikring. Vandskade er , når du har en vand indtrængning i struktur fra en på indersiden kilde. Oversvømmelsesskader er for dem, der har vandskader opstår fra a indtrængning af vand, der kommer fra en udenfor struktur kilde. For etui , et rør går i stykker under dit køkkenvask og oversvømmelser dit køkken sit vandskader og skimmelsvamp. Hvis du har meget regn, og det dræner ind dit vindue godt til din kælderen og oversvømmelser din kælder Dette er den oversvømmelse som vand kommer fra en ekstern kilde.

    Nu er en oversvømmelse er ikke dækket skade, hvis din forsikringsdækning udelukker oversvømmelse dækning. Derfor er det er så vederlag for kilden til skade skal fastlægges præcist.

    De fleste politikker udelukke oversvømmelse dækningsområder siden enheden normalt koster betydeligt mere at opnå. Flood farvande betragtes som forurenet vand og kan gøre skade der er meget dyrere at fastsætte end bare almindeligt vand, at provenuet et køkken rør på din ejendom. Disse typer af oversvømmelse farvande har ukendte forureninger i det der kunne bringes ind i din struktur , mens du bruger indtrængen og dermed eventuelle berørte områder må behandles som if de er. Det betyder, at flere materialer muligvis blive fjernet og erstattet i stedet for bare rengøres og dette kan hæve prisen på for oprydning og restaurering betydeligt.

    Det er meget vigtigt som ejer at forstå din dækning på din forsikringsdækning. Oftere end ikke vi opdager, at forsikringstagerne gøre ikke forstå de grundlæggende om deres politikker. Og hvis du bor inden for 500 på vandmasse dem pant indehaveren kan faktisk kræve, at du bære dette mere dyrt forsikring.Flood forsikring kan koste opad på $ 5000 et år eller mere pc værdien af dit hjem og nærhed til vandmasse.

    Så vær venlig tale med din forsikring agent og forstå, hvad Deres politik dækker og ikke dækker overvejer er nødt vandskader opstår ombord , at du er taget sig af .
    Teenage Rygning
    Rygestop - hvordan Self hypnose kan hjælpe du tænke som en ikke-ryger
    Live Smoke Free og Nyd Kom Der !

To Top

Start a New Topic » « Back to the yrndjwiygjtzhwkvviak group