Skip to main content

Home/ xghokwolqrbtsoxrqdqq/ Top 10 Small Business Idéer for 2012
Coy Pope

Top 10 Small Business Idéer for 2012 - 0 views

top

started by Coy Pope on 12 Feb 12
  • Coy Pope
     
    Han, hans kone og søn var alle indersiden bil, men kun to personer overleve styrtet. Eneste problem er , at han kommer ud af nedbrud opleve to helt anderledes virkeligheder, en hvor deres søn er død og den anden at hustru døde, og han eller hun, og beskueren nødt til at tage turen, så tal ud af, hvilken sandheden er sandt! Jeg elsker at!

    Tja, der er min Top. Jeg ville elske at høre dine kommentarer.
    .
    Husk, du anvender at hjælpe business school, ikke sundhedspleje skole, ikke lov skole , ikke arkitektur skole, vi taler forretning her og skal du behandle din MBA ansøgning i en virksomheden måde.

    Du vil stadig ikke har en virksomhed baggrund, er du nødt til at lære at tilgang virksomheden skole programmet, hvis du virkelig ønsker at få deres opmærksomhed. Af deres, jeg mener mennesker læseenheder, adgangskort reps på disse skoler.

    Primær ting første, din Business School program en salg dokument, en salg side. Afhængigt af, hvordan konsekvent og overbevisende du vil være om dine karrieremål og ønsker at gå til business school, du virkelig har brug for billede dig selv som en unik produkt derude rådighed. Din MBA ansøgning magt afgøre, hvor meget dine kunder ( i dette tilfælde, handelshøjskolerne) vilje lide dig.

    Du behøver at vide 2 tingene rigtigt heli-helikopter flyvning bat, som du overvejer om positionering dig selv for produkt.Lad os bare sige du er en slags pænt indpakket gave æske med en sød sløjfe på top (kidding!). Brugeren får min GIST.

    1) Hvilken type ansøgeren har de Vil du acceptere

    2) Måder at "pakke" dig selv med en bemærkelsesværdig historie, så du er en perfekt støbeform

    Selvom du kan erhverve nogle af disse detaljer online, du virkelig har brug for at gå ud over for at finde de teknikker. Det betyder som regel du behøver at besøge skoler, talk at hjælpe nuværende studerende, alumni og andre til at hjælpe dig at få en bedre fornemmelse for hvilken type ansøgere, de leder med hensyn til. Tro mig, den enkelte virksomhed skolen ud der ikke er på udkig efter det samme . Jeg kan garantere dig det!

    Når du kan acceptere det faktum, at du er nødt til at billede dig selv som et produkt og business school er at være din kunde, er du nødt til at forstå yderligere tre ting til at kickstarte din tilgang til MBA programmet indfaldsvinkel .

    Lad os tale om dem:

    A) Jeg kender en hel masse du har karriere tanker.Dette er fantastisk! Men skal du have en stor karriere vision om, at du er bliver interesseret og at du kender vil gøre du udrette fantastiske ting men vil påvirke dem omkring dig i en meget positiv måde. IMAGINE BIG!

    B ) Ok, dette ens praktisk . De leder efter tankerne. Vis dem du fuldt ud forstå dine ting. Ikke alene gør de ønsker en stor GRE og / eller GMAT score , de ønsker en god GPA og du har fået de karrieremuligheder Træk til gør din karriere vision virkelighed .Jeg lægger et væld af vægt på karriere træk, fordi du må indse disse, hvis du ikke kender dem helt endnu.
    LiveRøg Fri og Nyd Kom Der
    Sanheden om Røgalarmer
    Få Grundlæggende Tips til at ryge Tyrkiet

To Top

Start a New Topic » « Back to the xghokwolqrbtsoxrqdqq group