Skip to main content

Home/ uvdncwxnuhywnhublsig/ Tatil blogs
Randall Byers

Tatil blogs - 0 views

Tatil

started by Randall Byers on 22 Mar 12
  • Randall Byers
     
    Sitede binlerce ilan arasindan detayli arama yapabiliyor, alternatifleri karsilastirilabiliyor ve size uygun Tatil ilani tiklayarak ilani veren firmanin web sitelerine yonlendiriliyorsunuz.
    Yeni hizmete giren www.vooyaj.com arama motoru, tatilciler icin Turkiyede bir ilke imza atiyor. Site, kullanicilarina tatil ile ilgili tum markalarin ilanlarina, tek bir yerden ulasma imkani sagliyor.
    www.vooyaj.comda binlerce ilan arasinda, detayli arama yapabiliyor, alternatifleri karsilastirabiliyor ve size uygun ilani tiklayarak ilani veren firmanin web sitelerine yonlendiriliyorsunuz.
    Detayli bir arama motoru sunan www.vooyaj.comda, yurt ici ve yurt disi tur operatorleri, oteller, cruise firmalarinin binlerce ilanlari arasindan, belirleyeceginiz kriterlere gore size en uygununu bulabilir ve tek bir tik ile ilani veren firmanin web sitesine ulasabilirsiniz.
    www.vooyaj.com ile tatile cikmak artik cok kolay..

    Haklarinda :
    2009da yayin hayatina baslayan Vooyaj.com, turizm firmalarinin (tur operatorleri, seyahat acenteleri, oteller, cruise sirketleri) urunlerini icerikleri ve fiyatlariyla duyurabildikleri, Turkiyenin ilk ve tek ONLiNE turizm reklam platformudur.

    Yuzlerce turizm firmasinin eszamanli olarak guncellenen, binlerce ilani arasindan size uygun secenegi bulmaniz artik cok daha kolay. Bir tikile turizm firmasinin web sitesine yonlendirilir ve aradiginiz urune ulasabilirsiniz.

    Vooyaj.com bir reklam platformudur, urun satisi yapmamaktadir.

    Siz de beklemeden tatile tiklayin!

    Telif Haklari :
    www.vooyaj.com sitesinin tum haklari Simartes Reklam ve iletisim Hizmetleri Limited Sirketine aittir. www.vooyaj.com sitesinin iceriginde bulunan tum yazilim urunleri ve yazi, makale, fotograf, resim, dokuman ve benzeri fikir urunleri Telif Haklari ile ilgili yasal mevzuat uyarinca korunmaktadir. Bu urunlerin hicbiri, Simartes Reklam ve iletisim Hizmetleri Limited Sirketinin yazili izni olmadan kullanilamaz. Bu urunlerin herhangi bir amacla kopya edilmeleri, tekrar uretilmeleri, habersiz ve izinsiz kullanimlari ve dagitimlari kanuni olarak yasaklanmistir.

    Kisisel ve Ticari Olmayan Kullanim Sinirlarina Dair :
    Bir nushaya kadar izin verilen kisisel ve ticari amacli olmayan cogaltmalarda Simartes Reklam ve iletisim Hizmetleri Limited Sirketinin ticari marka veya telif hakki sahibi oldugunun belirtilmesi zorunludur.

    Kullanici Yukumlulukleri :

    ucuncu Parti Sitelere Verilen Baglantilara (Linklere) Dair :
    www.vooyaj.com sitesinde direkt ya da dolayli yoldan diger sitelere baglanti (link) verilebilir. Bu baglantilarin amaci bilgi vermek ya da reklamdir. www.vooyaj.com sitesi uzerinden baglanilan diger sitelerin icerikleri, baglanilan sitelerin sorumlulugu altindadir. Bu sitelerin iceriklerinden, bu sitelerle ilgili dogabilecek hicbir sorundan Simartes Reklam ve iletisim Hizmetleri Limited sirketi sorumlu tutulamaz.

    Kullanicilarin www.vooyaj.coma Yollayacaklari Bilgiler Hakkinda :
    www.vooyaj.com internet sitesinde; kullanicilar tarafindan internet uzerinden doldurularak gonderilen formlar, www.vooyaj.comun kadrosuyla bir araya gelerek mesajlastiklari chat ve Oneri-sikayet sayfalari bulunur. Kullanicilarin kufur, tehdit, tahrik, rahatsiz edici sözleri ve kanuna aykiri icerikler kullanma, ve baskalarinin kanuni ve kisisel haklarina zarar verme haklari yoktur. Bu tur form ve sayfalar www.vooyaj.com sitesinin sahibi Simartes Reklam ve iletisim Hizmetleri Limited sirketinin entellektuel urunleri sayildigindan baska internet sayfalarinda kullanilmalari veya yeniden uretilmek amaciyla ornek olarak kullanilmalari yasaktir.

    internet kullanicilarinin bu sayfalari kullanarak bir urun ya da hizmet satma, ticari amacli reklam yapma ve benzeri ticari davranislarda bulunma haklari yoktur.
    Kullanicilar, e-bulten yolu ile uye olmalari durumunda www.vooyaj.com tarafindan e-mail yolu ile reklam almayi kabul ederler.

    Hak ve Sorumluluklara Dair :
    www.vooyaj.com sitede bulunan tum icerigin dogrulugunu kontrol etmek icin elinden gelen cabayi sarfetmektedir. Fakat, www.vooyaj.com ve sahibi Simartes Reklam ve iletisim Hizmetleri Limited sirketi site icerigindeki bilgi ve fiyat hatalarindan sorumlu tutulamaz. www.vooyaj.com sayfalarinda her turlu degisiklik ve yeniligi istedigi anda yapabilir.


    Tatil blogs, Tatil blogs, Tatil blogs

To Top

Start a New Topic » « Back to the uvdncwxnuhywnhublsig group