Skip to main content

Home/ rwqqghliddcnobrvldlv/ 3d en iyi oyunlaro yna
ucde oyunlar

3d en iyi oyunlaro yna - 0 views

3d oyun oyunlar oyna

started by ucde oyunlar on 08 Apr 12
  • ucde oyunlar
     
    Yeni oyunlar, yeni haberler ve yep yeni maceralar hepsi bu yazi bulteninde sizleri bekliyor olacak.
    oyun sitemize yeni gelenler icin bunyemizde bulunan oyun bolumleri ile ilgili bilgilendirme yapalim.
    2 kisilik oyun oyna, 3d oyunlari oyna, aile oyunlari, Aksiyon oyun oyna, Ameliyat etme oyunlari, Araba oyunu oyna, At yarisi oyunlari oyna, Barbie oyunlari oyna, Basket atma oyunu, Beceri oyunu, Ben 10 oyunu oynasana, Cizgi film oyunlari, Cocuk oyunlari, Dovus oyunu oyna, Mac oyunu, Giydirme oyunlari, Hedef vurma oyunu, Kiz oyunlari oyna, Komik oyun, Macera oyunlari oyna, Makyaj oyunlari oyna, Motor yarisi oyunlari, Online oyun, Savas oyunlari, Spor oyunu oyna, Yapboz oyunu oyna, Yemek oyunlari, Zeka oyunu oyna
    ust tarafta baktiginiz oyun kategorilerinden sevdiginizi web sitemizde hizli oynayabilirsiniz.
    Playstaiton pc iphone ve android oyunlarinin tanitimini yapmaya basliyoruz.

    3d oyun oyna


    Takim bayragini secerek oyunu baslatin. Daha sonra mouse yardimi sayesinde; ilk tikta sol bolmede bulunan basketbol toplarini alarak atis yapmaya hazirlanacaksiniz. Ikinci kez tiklamaniz icin ise saginizdaki guc gostergesini goz onunde bulundurarak tam dolmaya yakin iken kullanacaksiniz. Boylece basketbol atisinin basarili olmasini saglayabilirsiniz. Iyi eglenceler.
    Oldukca stresli ve yorucu bir gun ardindan nihayet bilgisayar basindasiniz en populer At oyununun birlikte oldugu bir oyun sitesi acmak istiyorsunuz Sizlere kolay yoldan 2 kisilik oyunlari' ni bulabileceginiz mega oyunlar web sitesine yonlendirecegiz Ilk olarak oyun kedisi icinde yer alan oyun alanlarinin nelerden olustuguna bakalim.

    Sis dagildi sanki, ardindan kul yagmuru durdu, Silent Hill buz kesmeye basladi, kar miydi bu yagan simdi? Peki onun icini usuten kar sogugu muydu, yalnizlik mi, yoksa durmadan buyuyen belirsizlik faktoru mu? Belki de kacmak istemiyor, birakmak istiyordur kendini bu bosluga. Evet, simdi tekrar sis cokmeye basladi, hatta yagmur bile yagiyor. Islatiyor onu korkulari, uzerine dusen her bir yagmur damlasiyla. Yaraticisi oldugu bu kabusun en derin cukurunda, kendi kabusunda olerek, kendi kendinden kurtulmayi amaclamistir belki de. Evet, bircok "Belki", bircok "Aci", bircok "Keske"...

    Daha once de demistim Silent Hill doymadi, doymayi da dusunmuyor. Burasi bir yol gecen haniysa, buraya daha cok fazla kisinin yolu dusecek demektir.

    Yeni

    Silent Hill: Downpour'un gelistirici koltugunda Vatra Games bulunuyor. Isim olarak pek tanidik degil, biliyorum. Zaten oyunun fanlari da bu ismi ilk duydugunda endiseye kapilmisti. Nasil bir is cikarabilirlerdi, hem Akira Yamaoka da yoktu artik? Silent Hill gibi bir markaya neler katabilirdi Vatra Games?

    3d oyunlar



    Adamimiz Nathan Drake'i az cok taniyoruz degil mi? Yol alabilmesi icin illa duz bir guzergahi takip etmesine gerek yok. Buldugu her cikintiya tirmanabilir, her bosluktan yeni bir yol hazirlayabilir kendine. Ayni durum, yeni oyunumuzda da mevcut ve goruyoruz ki Drake, PS Vita'da da bir hayli esnek ve goze hos gelen animasyonlara sahip. Macera boyunca bir hayli akrobatik hareket yapmamiz gerekiyor ve o da bu hareketleri basariyla yerine getiriyor.

    Zamani geldiginde oradan orada atlamayi kesip, saklanmamiz, dusmanlarimizi bir bir ortadan kaldirmamiz gerekiyor. Iste burada da en buyuk dusmanimizla karsilasiyoruz; General Guerro! Guerro, bayan arkadasimiz Marisa Chase'nin elinde bulunan madalyonun pesinde. Belki de onemli bir sirri ortaya cikaracak anahtarin ta kendisidir, bunu henuz bilemeyiz.

    Alarm, alarm!

    Simdi bir yandan arastirma yaparken, bir yandan da eli silahli dusmanlarimiza dikkat etmeliyiz. Ama ne var ki bulusma kacinilmaz oluyor ve oyun boyunca bircok kez onlarla karsi karsiya geliyoruz. Catismaya girmeden once, kendimizi saglam bir sipere emanet etmekte fayda var. Sipere gectikten sonra sol tetik tusuyla nisan alip, sag tetik tusuna basarak ates edebiliyoruz. Istersek vucudumuzu disari cikarmadan, sadece kolumuzu uzatarak da ates edebiliyoruz. Oldurdugumuz dusmanlarin uzerlerinden mermi ihtiyacimizi gidermeyi de unutmamiz gerekiyor. Bu arada, ayni anda uzerimizde iki silah ve bomba tasiyabildigimizi belirtelim. Bazi zamanlar yakin dovuse de girmemiz gerekiyor, ki bunlar gayet zevkli atraksiyonlar. Dusmaniniza genellikle arkadan gizlice yaklasarak, birkac vurusta isini bitirebiliyorsunuz.
    cocuklarin son gozdesi ates ve su oyununu oynayabileceginiz cok guzel bir adres biliyoruz. ates ve su 
    Deniz hazinelerinden ayni olan elmaslarin bir araya gelip patlatmalari gerekmektedir. Bunun icin yapmaniz gereken mouseyi kullanmak ve oyunda basari kazanmak icin uygun hamleler yapmaktir. Iyi sanslar..


    Ben10 oyunu oyna Beceri oyunlarinin ardindan sitemizde takip eden diger oyun kategorisi ben10 oyunlarinin yer altigi benten kategorisidir. Bildiginiz gibi ingilizce de ten demek Turkcemizde 10 rakaminin karsiligidir. Bu sebepten olsa gerek ki kimi oyuncular sitemize gelirken ben10 oyunu yazarken kimisi ise ben on oyunlari yazmaktadirlar. Bakugan karakterinin cikmasi ile birlikte ben10 kategorisinin papucu dama atilmis olsa da biz yine de sitemizde bu kategoriye yer verdik ve ben 10 oyunlari arasindan en guzellerini secerek sitemize ekledik. Kategoride ilk basta dikkatimizi ceken oyun ben10 ve bakugan kapismasi oluyor, evet yanlis duymadiniz bu muhtesem ikilinin kapismasina ortak olmak istermisiniz ? Daha sinra sirasiyla ben10 bayram sekeri ben 10 kilic savasi ve ben 10 ATV oyunlari gelmekte, tabi sadece bu kadarla degil daha bir cok oyun bulunmakta ama zaman darligindan biz hepsini sizlere yazamiyoruz. Oynadiginiz oyunlar ile ilgili yorumlarinizi bizlerle paylasmayi unutmayiniz baska sitelerde gormus oldugunuz oyunlar var ise onlari da bize yorum olarak bildirmeniz durumunda mutlaka sitemize ekleyecegiz. Bu kategori ile ilgili yazima son vermeden once ufak bir hatirlatmada bulunmak istiyorum, site uzerinde oynayacaginiz oyunlara lutfen puan verip yorum birakiniz, bizde verdiginiz puan ve yaptiginiz yorumlara gore sitemizi sekillendirelim. Iyi eglenceler.

    Yesil yolda ilerlemesi gerek minik oyuncuya yardiminiz gereklidir. Yoluna engel tesfik edebilecek kolonlari silahiniz yardimi ile yok edip acin. Daha sonra kilitli olan kapilari acmaniz icin anahtarlari temin etmelisiniz. Boylece oyunda ilerleyebilir ve basarili bir sekilde oyunu tamamlayabilirsiniz. Iyi eglenceler dileriz..

    en hizli oyun oyna 3d oyun unutmayin unutturmayin.

To Top

Start a New Topic » « Back to the rwqqghliddcnobrvldlv group