Skip to main content

Home/ pycqrgwokcqlfiakmjtu/ Rygestop og nikotin
Duncan Pace

Rygestop og nikotin - 0 views

rygestop nikotin rygetrang

started by Duncan Pace on 28 Jan 12
  • Duncan Pace
     
    Ingen af ​​dem arbejdede, og med god grund: når jeg løb ud, jeg gik helt tilbage til rygning. Jeg har aldrig sad rundt og sagde: 'Wow, kunne jeg virkelig gå efter en af ​​disse nikotinplastre lige nu!'

    Selvfølgelig er løsningen på dette at holde en rigelig forsyning af enhver udskiftning, du bruger på hånden. Men hvad sker der, når du er ude på en bar eller med venner? Alle er ude at ryge, er du ikke vil være den person, som tænder på deres e-cigaret og tager et par trækker, idet alle høj og mægtig over de andre rygere. Det bare ikke giver mening.

    Der er virkelig kun én rigtig måde at stoppe med at ryge: viljestyrke.Mange mennesker siger at en kold tyrker er den sværeste måde at stoppe med at ryge, og med god grund: de går om det hele den forkerte vej. Hvis du ved hvad du laver, og trampe ud af dine ønsker for cigaretter, før du starter, vil du være i stand til at afslutte og aldrig se tilbage!

    Jeg endelig op med at ryge! Jeg føler mig bedre end jeg har følt i mange år, og jeg vil gerne hjælpe dig med at komme der også.

    Det var flere år siden, og jeg gik igennem en grim break-up, da jeg nåede over og tog en cigaret fra en vens pack. Det var den første cigaret jeg havde røget i mere end ti år. Efter at alt var sagt og gjort med kæresten, det eneste der var tilbage, var at min gamle ryge afhængighed var tilbage og stærkere end nogensinde.

    Lang historie kort, efter at have kæmpet denne mørke, sorte regn sky, der svævede over mit hoved og kontrolleret alle aspekter af mit liv i årevis, kan jeg sige, at jeg er røgfri og en langt bedre mand på grund af det.

    Her er den interessante del. Jeg ved, at alle er forskellige, og vi alle placere et andet sæt af værdier på vores adfærd. Nogle betragter rygning som andet end noget, de ved, de skal nok ikke gøre. Det er alt sammen meget godt og kan gøre at holde op nemmere for dig, hvis du ikke give det for meget betydning. Hvis du er noget lignende mig dog, rygning blev en konstant, 30 + gange om dagen påmindelse om, hvor jeg var ikke leve op til mit potentiale. Jeg begyndte at se mig selv som en fiasko. Når en person lægger så meget negative følelser til en adfærd, får det langt mere styrke end den fortjener, og kan gøre at holde op med et levende helvede!

    Jeg vil gerne dele med dig et par ting, som jeg gjorde for at hjælpe med at gøre overgangen fra alt det negative følelser og 'rygere helvede' til et røgfrit og sundt individ og også drøfte ændringer i mentale og fysiske tilstand fra ryger til ikke-ryger. Det er en fantastisk følelse, og jeg virkelig ønsker at inspirere dig til sidst give slip på den forfærdelige vane og live til dit fulde potentiale.

    Fordi jeg havde prøvet at holde op for mange gange at selv forsøge at regne, havde jeg en temmelig solid levering af 4 mg nikotin sugetabletter og nikotin tyggegummi. I fortiden, ville jeg altid forsøgt at lave en ca ansigt fra cigaretter til enten tyggegummi eller sugetabletter. elektronisk cigaret

To Top

Start a New Topic » « Back to the pycqrgwokcqlfiakmjtu group