Skip to main content

Home/ nmarmroxmsibckcpawlp/ Rent a car Zagreb
Elmo Mccarty

Rent a car Zagreb - 0 views

Rent a car najam kombija zagreb automobila iznajmljivanje vozila

started by Elmo Mccarty on 08 Mar 12
  • Elmo Mccarty
     
    Jednostavno, u potrazi ste za vozilom? Pravi izbor je rent a car Zagreb, sa sjedištem u Zagrebu, riječka 3

    Sigurno ćete i Vi pronaći kod nas baš ono što želite, jer je ponuda odlična, cijene su razumne a pritom štedite i vrijeme.

    Vozilo dostavljamo na mjesto i vrijeme koje želite. Dakako, vjernost se nagrađuje, odabravamo dodatni popust stalnim korisnicima.
    Rent a car Zagreb uslugu smo namjenili svim pravnim i fizičkim osobama koje žele imati maksimalnu neovisnost i slobodu korištenja vozila u najmu. Osobna i kombi vozila koja imamo u ponudi za rent a car i rent a kombi usluge su opremljena svom opremom sa Flexi rent paketima.

    Flexi rent paket:
    Paket je namjenjen za korisnike koji za vrijeme trajanja najma žele maksimalno iskoristiti unajmljeno vozilo jer uz elemente klasičnog najma već uključuje i dodatne pogodnosti i određene popuste koji će korisniku omogućiti nesmetano korištenje vozila za potrebe bez ograničenja.

    Korisničke potrebe:
    Znamo da svaki korisnik rent a car i rent a kombi usluge ima jedinstvene potrebe, zato ćemo Vam već u prvome kontaku ponuditi najbolje riješenje za Vaše trenutne potrebe. Ukoliko imate potrebe za kratkoročnim najmovima osobnih vozila (1-15 dana) kontaktirajte nas putem telefona ili gsm-a ,a za korisnike u potrazi za najmom vozila u trajanju od 15dana ili više dana prilagođavamo pakete po mjeri tako da odgovaraju vašim trenutnim potrebama, bilo da se radi o sezonskim poslovima, zamjenskim vozilima ili početku poslovanja kada još nemate potrebe za vlastitim vozilom.

    Modeli vozila:
    Niže navedeno ćete pronaći modele osobnih vozila namjenjena za iznajmljivanje, modeli su ekonomične klase te svako vozilo dolazi u nekoliko različitih boja prema želji korisnika. Ukoliko imate potrebe za iznajmljivanjem putničkih ili gospodarskih kombi vozila posjetite našu rubriku rent a kombi vozila gdje ćete pronaći modele vozila koji će zadovoljiti sve Vaše potrebe bilo da se radi o poslovnim ili privatnim potrebama.

To Top

Start a New Topic » « Back to the nmarmroxmsibckcpawlp group