Skip to main content

Home/ mwhktimofgejfblttjsi/ Konkurrencer online er de gode nok eller er de humbug?
Pierre Keene

Konkurrencer online er de gode nok eller er de humbug? - 0 views

konkurrencer konkurrence fotokonkurrence vind penge nettet gratis

started by Pierre Keene on 03 Jun 12
  • Pierre Keene
     
    Der findes så mange af konkurrencer på nettet, man får dem jo smidt i hovedet via mails osv. Men er der virkelig en præmie i sidste ende? Vi satte os for at tjekke disse konkurrencer, og for at starte med resultatet, så JA, der er præmier at vinde i dem!

    Vi startede med en blog af de bedste, der var masser af konkurrencer på bloggen (linket til hjemmesiden kan du finde i bunden af denne artikel). Vi deltog i samtlige for virkeligt at finde ud af om de var reelle! Vi kunne vinde lige fra 100000 kr til elektronik. Det tegnede virkeligt godt, vi kunne allerede se præmierne komme ind ad døren.

    Konkurrencer på internettet tager jo tid, flere af dem vi medvirkede i, ville først blive afgjort om flere måneder. Så vi besluttede os til at vente, og konkludere på sagen 3 måneder senere! Konklusionen var, at vi havde vundet 1 stk gavekort til A-Z på 1000 kroner, des mere en konkurrence om en gasgrill (værdi 3000 kroner), ikke dårligt for noget som er gratis at deltage i, og tog os max 3 timer at udføre! Så JA de er reelle nok disse konkurrencer online!

    Konkurrencer på nettet, er jo opfundet af firmaer som prøver at lokke friske kunder til, så hvorfor ej udnytte alle de konkurrencer og have chancen for at vinde noget kvit og frit, og det ser ud til at være en ide som fortsætter, vi finder bare flere af slagsen for hver time der går, alle online butikker vil være med, når først den ene butik har lavet en, så følger de andre med, så brug dog lige 5 minutter hver dag på hjemmesiden, og deltag gratis i alle disse gode konkurrencer!

    Skulle I så have tid derudover, så kan du med fordel kikke på alle de fantastiske tilbud de har på bloggen, samt deres rigtig gode gratis side, her finder du varer til 500 kroner som du kan få smidt i hovedet, lidt vildt, de tilbud har vi benyttet ganske mange gange!

    Der er derudover en sjove ting afdeling, denne har billeder og film som vil få dig til at tisse af grin, virkelig top klasse, man kan tydeligt se de har brugt mange dage på at lave og vedligeholde denne afdeling af siden. Deres chat forum er dog lidt tomt, der sker ikke meget, men prøv dog at ligge en besked på det alligevel, det kunne jo være folk bare sidder og venter på en som skriver!

    Sammenlagt er vores samlede konklusion af denne hjemmeside: En af de bedste vi endnu har fundet, der er lagt så meget energi i den side, og personen bag må være absolut den bedste til at finde og se de gode tilbud og de lækre konkurrencer, for der er så mange af dem, og hjemmesiden bliver faktisk opdateret dagligt.

    Men kig selv på hjemmesiden, brug 10 minutter på at læse om de gode konkurrencer og tilbud, så er jeg faktisk sikker på du vil bruge denne blog flere gange om måneden, til lige at følge med og spare kroner samtidigt. Udnyt internettet til andet end tidsfordriv, brug tiden på nettet fornuftigt og der er mange kroner at hente på det.

    konkurrencer på nettet

To Top

Start a New Topic » « Back to the mwhktimofgejfblttjsi group