Skip to main content

Home/ laxwsybbvwwcoruonumk/ Wie wilt afvallen zonder dieet zal dit op verscheidene manieren doen.
Grover Ewing

Wie wilt afvallen zonder dieet zal dit op verscheidene manieren doen. - 0 views

afvallen zonder dieet tips klik hier kijk nu op deze website lees meer nieuws

started by Grover Ewing on 21 May 12
  • Grover Ewing
     
    Toen ik ging scheiden op 29 jarige leeftijd mijn eetstoornis weer aan de oppervlakte met eetaanvallen. Deze keer kreeg ik psychotherapie die veel geholpen.

    Vandaar dat vanuit een leek het gezien ik durf het volgende stellen:

    Diëten alleen zorgen dat u vet.

    Natuurlijk zijn er uitzonderingen: Als u superrijken en kun je je eigen persoonlijke chef-kok of je eigen persoonlijke dieet traiteur veroorloven, deze verklaring misschien niet op u van toepassing. Voor de gemiddelde persoon echter volgen van een dieet te beperkt om ooit met succes voor een lange periode. Wie wil er elke bit en stuksgewicht voor het eten? Wie wil eten, precies wat een dieet je vertelt? Een dieet laat geen ruimte voor driften of onbedwingbare trek of honger, dus een voeding geeft ons een constant gevoel van ontevredenheid en terughoudendheid.

    Ik ben ervan overtuigd dat alleen een tevreden, goed gevoed lichaam kan een slank lichaam. Ons lichaam uiten hun behoeften in onbedwingbare trek. Wanneer de gedachte van een aardbei mijn mond water maakt, denk ik, mijn lichaam heeft een aardbei en slechts een aardbei zal mij de volle omvang van de voldoening die laat me voelen rond en goed.

    Wanneer u een klik hier, lees hier meer volgt je lichaam went aan een lage calorie-inname. Misschien heb je enkel genieten van de culinaire geneugten van het leven te veel en dus op wat extra kilo's. Aan de andere kant, waarom moet je jezelf troosten met voedsel of drank?

    Nu, dit klinkt misschien vanzelfsprekend, en als pseudo-psychologie, maar Ik ben er geweest en ik weet wat ik het over heb. Als je serieus worstelt met uw gewicht voor vele jaren (laat staan ​​als je echt overgewicht of niet) moet je zoeken naar de hulp van een goede psychotherapeut of krijgen psychische hulp op enigerlei wijze beschikbaar. Het luisterend oor van een vriend kan niet worden onderschat.

    Alleen als je ontdekt wat er werkelijk word je dik bent u in staat om gewicht te verliezen.

    Verder geloof ik een belangrijke reden voor het oppakken van de pond is de grote hoeveelheden chemicaliën die worden gemengd in de moderne voedsel. Allereerst zijn er de verschillende glucose en mout stroop welke direct vanuit uw mond in uw bloed en van daaruit naar je heupen.

    Dan zijn er al de conserveermiddelen die ellende te veroorzaken in het spijsverteringsstelsel. Denk maar aan de aard van een conserveermiddel: De functie is het bijhouden van voedsel uit wordt verwend door bacteriën. Helaas is onze spijsvertering werkt met behulp van bacteriën. Ik kan me niet voorstellen dat voedsel onder water gezet met conserveringsmiddelen kunnen gemakkelijk worden verteerd of om voldoende voedingsstoffen voor ons lichaam.

    Wanneer u graag uit eten te veel je de neiging om veel ongezonde vetten consumeren. 4. Eet veel vezels en drink veel water: Dit houdt uw spijsvertering gaat in combinatie met beweging. Als je genoeg eet vezels en water drinken op hetzelfde moment zul je nooit klagen over constipatie. Gezonde ontlasting zijn absoluut noodzakelijk om goed te voelen. Als je eten blijft te veel tijd in je lichaam, afval hoopt zich op. Vergeet niet om water te drinken bij het eten van vezels: Fiber zonder vloeistof de neiging om te stollen het spijsverteringsstelsel.

    5. Neem lactobacillus: De bacteriën in je darmen helpen om het voedsel afbreken en je lichaam te voeden zodat het niet hoeft op te stapelen vet. Als u lactobacillus te nemen aan een of andere vorm elke dag, zal je zelden klagen over een opgeblazen gevoel of overmatig gas. Lactobacillus is beschikbaar in vele vormen vandaag de dag en ik vind het zeer nuttig met allerlei kwalen. Als je niet graag stremsel of andere zuivelproducten te eten, te nemen capsules.

    6.

To Top

Start a New Topic » « Back to the laxwsybbvwwcoruonumk group