Skip to main content

Home/ kzofxolzncdnleshryzu/ facebook kapak fotograflari
face kapak

facebook kapak fotograflari - 0 views

facebook cover photo

started by face kapak on 08 Apr 12
  • face kapak
     
    Facebook kapak resminizin herkesinden farkli ve yaratici olmasini istiyorsaniz bu yazimiz tam size gore yazimizi dikkatlice okuyun en iyi facebook kapak resmine siz sahip olun.

    facebook kapak fotolari



    Google, 1980'lerde faaliyet gosteriyor olsaydi, kullanicilar muhtemelen buradaki gibi bir arayuzle karsilasacaklardi. Peki Facebook ile 1990'larda, bazilarimizin Windows 3.1 kullandigi zamanlarda tanissaydik, nasil olurdu?

    Internette ortaya cikan bir videoda Facebook'un 1990'larin bilgisayarlarinda neye benzeyecegi gercekci bir bicimde canlandiriliyor. Netscape web tarayicisi icinde birkac renkten olusan oldukca basit bir tasarima sahip Facebook'un duvara yazma, arkadas ekleme, begenme gibi ozellikleri bulunuyor. 1990'larin baslarinda dijital fotograf makineleri pek unlu olmadigindan, fotografinizi bir tarayici ile taratmaniz veya Facebook'a geleneksel posta yoluyla gondermeniz (ve yaklasik bir ay beklemeniz) gerekiyor.

    1990'li yillarda "facebook.com" adresinin boyle bir siteyi acmadigi kesin, ancak meydana getirilen video bizce izlemeye deger

    facebook kapak fotograflari En kaliteli en yuksek cozunurlukteki bir birinden guzel kapak resimlerinin bir arada bulundugu bir web sitesi dusunun. Turkiye nin en genis icerikli faceabook kapak resimleri web sitesini mutlaka ama mutlaka incelemelisiniz. http://www.facebookkapakresmi.com

To Top

Start a New Topic » « Back to the kzofxolzncdnleshryzu group