Skip to main content

Home/ koeonxgctbnwcoyoayjs/ Sta najcesce sanjamo
David Victor

Sta najcesce sanjamo - 0 views

sanovnik sanjarica tumac snova

started by David Victor on 30 Mar 12
  • David Victor
     

    Jeste li primetili koje vrste snova najčešće sanjate? Ustaljeni snovi ukazuju da nam podsvest ustvari nešto poručuje. Za tumačenje i značenje Vaših snova tu je sanovnik.

    Ako sanjate da su vam ispali zubi, to može biti znak da ne obraćate dovoljno pažnje šta pričate. Dakle, oprez! Ubuduće budite diskretniji.

    Žene često sanjaju da ih neko juri, da se sklanjaju i da beže. To ukazuje da trenutno imate neku veliku brigu koju ''gurate pod tepih'', a to nikako nije dobro. Razjasnite o čemu se radi i načinite prve korake pri rešavanju problema.

    Ako sanjate toalet, vrlo je moguće da Vam trenutno telo daje signal da biste zaista trebali da se probudite i da odete u wc. Mada, stara tumačenja kazuju da je neprijatan miris iz toaleta znak da ste predmet tračeva. U slučaju da u snu ne možete da uđete u wc ili je neočišćen i neuredan, razlog su brojna nezadovoljstva koja se već dugo talože u Vama. Što pre olakšajte sebi na neki način, uklanjajući uzroke nezadovoljstva, ili se bar poverite bliskoj osobi.

    Školu ne sanjaju samo učenici i mladi ljudi koji su nedugo pre toga napustili školsku klupu, ovakav san može da ima bukvalno bilo ko. Za školu se vezuju obaveze, ultimatumi, borba za uspeh, relativna uklopljenost u društvo i pohvale. Sve ovo odvija se i u poslovnom životu i druženju, kada odavno više niste učenik. Zato razmislite o dešavanjima i svom delovanju u kolektivu, obavljanju posla i u druženju. Analizirajte sve i utvrdite šta je to što treba da promenite.

    Ako imate snove u kojima Vas voljena osoba vara, razlog je to što partner nema dovoljno vremena da Vam se posveti, a ne znači se se između vas stvarno isprečila treća osoba. Mirno porazgovarajte sa partnerom i kažite mu da biste voleli da se češće viđate.

To Top

Start a New Topic » « Back to the koeonxgctbnwcoyoayjs group