Skip to main content

Home/ kmhcpfgaspilrxpvvstf/ Yemek oyunu oyna
Yemek Pisir

Yemek oyunu oyna - 0 views

yemek oyunlari oyunu oyna

started by Yemek Pisir on 05 Apr 12
  • Yemek Pisir
     
    Minik tank oyununda sizi yok etmeye calisan diger savas tanklarini yok etmelisiniz. Ok tuslarini kullanarak tankinizi kontrol edebilir, mouse ile ise de diger savas tanklarina ates edebilirsiniz. Iyi eglenceler dileriz.. 3d shockwave eklentisi olmak zorundadir. Eger yoksa Burdan Indir

    Bratz Kizlarini canavarlarin oldugu evden kurtarmalisiniz gizli gecitlerden gecin ve merdivenleri kullanin sonra butun kizlari topladiktan sonra cikisa gidin ve bolumu gecin iyi eglenceler...
    Oncelikle takiminizi secin ve oyuna basslayin sureniz icinde atabileceginiz basketi secin ve para yatirin sonra basketi atarak paralari kazanin iyi eglenceler...
    Hafta sonu geldi catti ve tum derslerinizi tamamlayarak bilgisayar basina gectiniz. en kaliteli Giysi oyunlarinin birlikte oldugu bir internet sitesi ariyorsunuz Sizleri fazla ugrastirmadan Barbie oyunlari' ni bulabileceginiz kral oyun internet adresine yonlendirecegiz Oncelikle inci oyun icinde bulunan oyun bolumlerinin oyunlarina bir bakalim.
    Oyun sitemizde yer alan kategorilerden bir tanesi.
    iki kisilik oyun oyunlar oyna
    3d oyunlar
    aile oyun
    aksiyon oyunu oyna
    Ameliyat oyunu
    Araba oyunu oyna
    At yarisi oyunu oyna
    Barbie oyunlari oyna
    Basketbol oyunu
    Beceri oyun
    Ben10 oyunu oyna
    Cizgi film oyunu
    Cocuk oyunu
    Dovus oyunlari
    Futbol oyunu oyna
    Giysi giydirme
    Hedef oyunu oyna
    Kiz oyunlari oyna
    Komik oyun
    Macera oyunu
    Makyaj oyunlari oyna
    Motor yarisi oyunlari
    Online oyunlar
    Savas oyunu oyna
    Spor oyunlari oyna
    Yapboz oyunlari
    Yemek pisirme oyunu
    Zeka oyunlari
    Internet adresimizde yer alan kategorileri gezdikten sonra simdi de bu sayfalar ile ilgili daha genis bilgiler paylasalim.

    yemek oyunu


    Start butonuna tiklayarak oyunu baslatin. Daha sonra mouseyi kullanarak oyunda ustunluk saglayabilirsiniz. Amerikan bilardo severler icin hazirlanan bu oyunda hepinize iyi eglenceler dileriz..

    Oyunda ask esyalarinin aynilarini belirleyerek yok olmalarini saglamalisiniz. Bunun icin yapmaniz gereken mouse ile oyunda basari saglamaya calismaktir. Yuksek puanlar kazanmak icin haydi baslayin. Iyi eglenceler..
    Tom ve jerry kahramanlarindan olan jerry, yeni bir maceraya atilarak bomberman oluyor. Patlattiginiz kutular icinden cikan esyalari toplamaniz gerekiyor. Oyunu baslattiktan sonra jerry'i W,a,s,d tuslari ile kontrol ettirebilir, bosluk tusu ile ise bomba birakarak alandaki kutulari patlatmasini saglayabilirsiniz. Kedilere dikkat etmelisiniz. Uygun ani yakaladiginizda kedilerin bulundugu alana da bomba yerlestirerek patlatmaya calismalisiniz. Iyi sanslar..

    yemek oyunu


    Power rangerslerden dilediginizi secerek oyuna baslayin. Daha sonra ilerlediginiz yolda karsiniza sizi yok etmeye calisan dusmanlarla karsilasacaksiniz. Bunlari etkisiz hale getirmeniz gerekiyor. Yon tuslari kontrolu ile rangerinizi kontrol edebilir, bosluk tusu ile dusmanlariniza vurabilirsiniz. Ozel gucunuzu kullanmak icin Z tusuna basiniz. Iyi eglenceler dileriz..

    Gercek sahada gercek futbolcularla frikigi kullanin ve golunuzu atin topun yonunu ve hizini ayarlayin super goller atin iyi eglenceler...
    Kis kiyafetleri ile goz kamastiran guzel kizin yeni kiyafetlerini secemek icin oyunu hemen baslat. Daha sonra mouse yardimi ile seceneklerden kiza en uygun olanini istedigin gibi sec ve farkli bir moda tasarla. Iyi eglenceler..
    Bugun hangi parti hayvani modunda cikacagini gormek icin ufak bir testten gecmen gerekiyor. Bunun icin sana en uygun resmi tiklayarak oyunda sorulan on soruya cevap vermelisin. Sonuc olarak oyunun sonunda hangi parti hayvani modunda oldugunu goreceksin. Iyi eglenceler..
    Kuafor salonuna gelen musterileri ilk once bekleme koltuklarindan birine almalisiniz. Sonrasinda ise kuafor koltuguna gecirerek istedigi sac stilini yapacaksiniz. Mouse kontrolu sayesinde bulunan secenekleri kullanabilirsiniz. Musterilerin memnun kalmalarini saglayarak oyunda basari kazanmalisiniz. Iyi eglenceler dileriz..
    Mario meyve dunyasinda dusmani olan meyvelere karsi mucadele ediyor. Mario'nun bu macera yolunda basarili olabilmesi icin yardiminiz gerekiyor. Yon tuslari ile mario'nun meyve dunyasinda ilerlemesini saglayin. Dusmanlarinizi etkisiz hale getirmek icin ustlerinden atlayabilirsiniz. Iyi eglenceler..
    Yetenekli motor ustasina surus konusunda yardim ederek oyunda basarili olmasini saglamalisiniz. Oyuna basladiktan sonra birinci etaptan ilerleyerek kazan yapmadan bitis noktasina ulasmaya calisin. Yon tuslarini kullanarak motorun kontrolunu yapabilirsiniz. Engellere ve bosluklara dikkat etmelisiniz. Iyi eglenceler dileriz..
    Kirmizi alarm oyunundaki cesur adam tek basina dusmanlari ile mucadele etmek zorundadir. Bu adamin yasam enerjisini bitirmeden dusmanlari ile savasabilmesi icin kontrolu elden birakmamalisiniz. W,a,s ve d tuslari ile savasci adami kontrol edebilirsiniz. Mouse ile dusmanlarin yanina gidin ve ates gondermeleri yaparak onlari etkisiz hale getirin. Bosluk tusu ile ozel guclerinizi kullanabilirsiniz. Savasi kazanmak icin cabalayin. Iyi sanslar.. Platform uzerindeki arac ile diger arabalara nisan alip patlatmalisiniz. Oyunun ust kosesinde bulunan sayacta firlatma hakkiniz ve patlatacaginiz araclarin sayisi bulunmaktadir. Yapmaniz gereken verilen atis haklarini iyi bir sekilde degerlendirerek aracin park bolgesinde durmasini saglamaktir. Iyi sanslar..
    Dusman askerlerini savunmasiz birakarak sehrin kusatilmasina karsi cikmalisiniz. Play secenegine tiklayin ve oyuna giris yapin. Daha sonra yeni bir bolum olusturarak sectiginiz bolumde ilerlemelisiniz. W,a,s,d ve ya yon tuslari ile silahli askerinizin kontrol etmesini saglayabilir, mouse ile ise dusman askerlerine nisan alig ates acabilirsiniz. Yasam enerjinizi tuketmeden oyunu tamamlamaya calisin. Iyi eglenceler..

    Ameliyat oyunu Bugun sizlere sirasiyla 2 kisilik, 3d, aile ve aksiyon oyunlari kategorilerinin tanitimlarini gerceklestirdik. Bugunluk son oyun kategorimiz ameliyat oyunlari kategorisi olacak. Sayet buyuduguz zaman iyi bir doktor olmak istiyorsaniz agac yasken egilir ata sozunden yola cikarak ameliyat oyunlari kategorisinde kendinizi gelistirmeye baslayabilirsiniz. Ameliyat yapma oyunlari kategorisine giris yaptiginizda oncelikli olarak hangi cerrahi dalda ameliyat yapacaginizi secerek oyunlari filtreleyebilirsiniz. Size bu kategorideki en guzel oyunun ip ucunu da vereyim. Kalp ameliyati oyunu size cok ama cok guzel vakitler gecirtebilir. Bildiginiz uzere bu kalp ameliyati oldukca zor bir ameliyattir. Sayet dikkatli davranmaz ve bir hata yaparsaniz hastanizin hayatina mal olabilir. Bu oyun bana agir gelir ben daha kucuk cerrahi operasyon oyunlari ile oynamaya baslayayim sonra kalp ameliyati oyununa gecerim derseniz, tavsan ameliyati veya diz ameliyati oyunlarina bakmanizi oneriyoruz. Ameliyat oyunlari kategorimizde gelecegin doktorlarini gormek istiyoruz. Hosunuza giden oyunlar ile ilgili goruslerinizi bildirmeyi ve facebook ta arkadaslariniz ile paylasmayi unutmayiniz. Iyi eglenceler ve iyi ameliyatlar diliyoruz. :)

    kral oyun sitemizi begeneceginizi umuyoruz, iyi eglenceler diliyoruz.

    Labirent topu oyununda rakibinizi yenmek icin topu karsi taraftaki bosluga gondermeye calisacaksiniz. Topun kendi alaniniza girmemesi icin ise size verilen blok ile toplari karsilayabilirsiniz. Rakibinize falsolu gondermeler yapmaya calisan onu yenmeye calisin. Iyi eglenceler dileriz..
    Roket klozet oyununun devami olan bu yeni oyunda agac firlatici uzerine koyulan roketli klozeti gonderebildiginiz kadar uzak bir mesafeye yollamaniz isteniyor. Bunun icin start butonuna tiklayip ve uygun ani yakaladiginizda mouseniz ile baslangici yapin. Firlatma isleminden sonra uc adet roket hakkiniz bulunuyor. Hizinizin kesilmesine yakin bunlari adamin uzerine tiklayarak kullanabilirsiniz. Havada iken yon tuslari ile yada A,D tuslari ile yon tahini yapabilirsiniz. Iyi oyunlar..
    Fast food cafeye gelen musterilerin siparislerini istedikleri gibi hazirlayabilmeniz icin izlemeniz gereken bazi yollar vardir. Oyunun sag kosesindeki telefonun yaninda menu goreceksiniz. Musterilerin istedikleri yiyecekleri cikartabilmeniz icin bu menuye ihtiyaciniz olacak. Aldiginiz siparisleri cok sure gecirmeden bekleyen musterilere vermelisiniz. Yiyecek hazirlamak icin gerekli malzemeniz sona erdiginde telefon ile yeni urunlerin siparisini vererek isinizi hizlandirabilirsiniz. Iyi eglenceler..
    Oyunda robot karakterini kontrol ediyorsunuz bolumlerde engelleri ziplayarak sari renkte olan cikis kapinsa gitmeye calisiyorsunuz. Elektrikle korunan kapilarin butonlarini bulup kapatmaniz gerekiyor. Bu butonlari kapatmak icin ve sari kapilari acmak icin " C " tusunu kullanabilirsiniz. Iyi oyunlar.

    daha eskiden soyledgimiz gibi|yemek oyunlari sadece yemek oyunlari adresinde oynanir.

To Top

Start a New Topic » « Back to the kmhcpfgaspilrxpvvstf group