Skip to main content

Home/ isoyxclswwffnbpiburq/ wellness aspara
Otto Miller

wellness aspara - 0 views

kavitacija botox in

started by Otto Miller on 15 May 12
  • Otto Miller
     
    DELOVANJE APARATA VACaVite
    botox in kavitacija botox- botox , botox , botox
    Aparat kavitacije VACaVite je edinstven aparat, ki združuje tri napredne terapevtske metode: kavitacijo, kavitacijo z vakuumom in RDT terapijo. Kavitacija je prva klinično izkušena metoda, s katero uničujemo maščobne celice in tako odpravljamo maščobne obloge.
    botox in kavitacija kavitacija-in-botox-
    Kaj se dogaja v maščobnih celicah, ko smo jih « napadli » s kavitacijo?

    Ko začnemo delovati na določenem predelu telesa s kavitacijo, ultrazvok sproži nastanek mehurčkov v povečanih maščobnih celicah. Ti mehurčki rastejo do določene velikosti in se nato sesedejo sami vase. Pri tem se sprosti energija v obliki toplote in pritiska. Slednji zlahka razbije povečane maščobne celice v podkožju, saj le-te niso odporne na nastale vibracije. S tem smo maščobno celico resnično uničili. botox in kavitacija kavitacija-in-botox-

    Kaj se zgodi s sproščeno maščobo po kavitaciji?

    Maščoba iz razbitih maščobnih celic se v obliki trigliceridov izlije v medcelično tekočino, kjer se pod vplivom encimov razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Vodotopni glicerol prodre v krvni obtok. To za telo pomeni dodan vir energije, ki ga moramo nujno porabiti. Netopne proste maščobne kisline pa potujejo v jetra, kjer se razgradijo. Zaradi tega vam priporočamo pitje čaja iz plodov pegastega badlja in artičoke. botox in kavitacija botox-

    "Po kavitaciji je potrebno odvečno energijo porabiti s fitnes in kardio vadbo, infra savno ali termoaromaterapijo. V Wellness centru Aspara, vam nudimo vse na enem mestu."

    Zakaj je po kavitaciji pomembna vadba, infra savna ali termoaromaterapija ?
    botox in kavitacija kavitacija
    Sedaj vemo, da smo v kri prinesli dodatno energijo, ki jo moramo potrošiti. Dodatno energijo po kavitaciji bomo pokurili s fitnes in kardio vadbo, infra savno ali termoaromaterapijo, kjer se bo vaše telo dobro znojilo in bo pokurilo veliko kalorij. Če s telesno aktivnostjo te energije ne bomo porabili, se bo ponovno začela nalagati v zalogo, postopek kavitacije bo imel manjši učinek.

To Top

Start a New Topic » « Back to the isoyxclswwffnbpiburq group