Skip to main content

Home/ elowtqohhtdzhsskbyvp/ Komik videolar
Chad Hamilton

Komik videolar - 0 views

komik videolar

started by Chad Hamilton on 03 Jun 12
  • Chad Hamilton
     
    Google de gezerken komik videolar üzerine video ariyordum, karsima nayn.net adlı bir web sitesi cikti.
    Siteyi biraz inceleyeyim dedim, izlemeye başladığımda doyamadığım videolar izledim, bir çok video , haberler ile ilgili olsun, amatör videolar olsun, baya video paylaşımı yapılmış bir web sitesi.
    Sonra neyse, sitenin ana özelliklerine bakayım dedim, Türkiye'de onlarca video sitesi mevcut, ama bu site bambaşka geldi bana, hemen bunu chrome tarayıcıma sayfa ekle olarak yapıştırdım.
    Sitenin kategorileri uygun olarak yapılmaktan öte, komik videolar kategorisinde bulunan bir kaç video hakkında sizlere bilgi vereyim, neler paylaşmışlar misal ;
    Çicek Abbas adlı geçmiş yılların en değerli ünlü oyuncusu olan Şener ŞEN in videoları gözüme çarptı, bu videolar sayesinde geçmişteki en güzel filmler diziler aklıma geldi, bu videoları izledikçe hem güldüm hemde geçmişteki filmlerin dizilerin şuan ki yaşamın yanı sıra, geçmişin daha güzel olduğunu bir kez daha anladım.
    Bunun yanı sıra, son günlerin en popüler videosu olan, " Olum Bak Git " adlı videoyuda ilk burada izledim, gerçekten muhteşem hizmet veriyorlar, popüler videoları son dakika son saniyede yükleyebiliyorlar.

    Amatör videoları hakkında bilgi vereyim ;
    Evde çekilmiş olan veya arkadaşları tarafından güzel komik videolarını çekmek isteyen kişilerin videolarınıda paylaşıp onlara bir sosyal paylaşım alanı sunmuşlar.
    Bir amatör şarkı dinlemek istedim geçen günlerde, duygusal üzerine, 3 arkadaş video çekmişler, duygusal fonlu falan.

    Son zamanlarda , insanlar zamanının buyuk bir bolumu ınternnet ortamında geçiriyor.Bu yüzden vazgeçilmez ve sık sık ziyaret edilen bazı siteler ortaya çıkmıştır.Benim hemen hemen hergün ziyaret ettiğim sitelerden bir taneside nayn.net ' tir.Siteye girdiğimde aradığım her videoyu rahatlıkla bulduğum , videoları izlerken duygulandıgım , mutlu olduğum ve çok güldüğüm zamanlar oluyor. Özellikle sitede ''Komik Videolar'' kategorisindeki videoların hemen hemen hepsini izledim.Çünkü gerçekten izlerken kendimden geçiyorum ve sürekli gülüyorum.Zaten butun İnsanlarda öyle değilmidir , komik birşey oldugunda kendı kendılerıne bile gülüp eğlenebilirler.Benim size bahsettiğim gibi Komik Videolar' ı izlerken gerçekten insanlar zevk alıyor eğleniyor ve bazen bu bağımlılık haline geliyor.Hatta Bu siteye o kadar çok güncel video ekliyorlarki Oğlum bak git adlı videoyu izlemeyen kalmamıştır. Ben o Videoyu internet alemınde daha önce hiç duyulmamış ve hiçbir sitede yüklenmemişken nayn.net ' te izlemiştim .Size abartmadan söylüyorum 1 hafta boyunca hergün 4,5 kez izlemişimdir ve bütün arkadaşlarıma , sanal ortamdan tanıdığım dostlarıma tavsiye ettim.Bu olaydanda anlıyorum ki biz hem izlerken , komik videoları olsun haber videoları olsun , araba videoları olsun , kaza videoları olsun , vs vs... Güncel videolar olsun aynı zamandada paylaşmayı ogrenıyoruz.Bu gerçekten çok basit bir olay gibi gözukse de insanlık için internet ortamı gerçekten muhteşem birşey , hem eğlenceli hem de paylaşmayı insanlar bu ortamda çok kolay bir şekilde öğrenebiliyorlar.Komik videolar denildiğinde benim her zaman aklıma ilk olarak nayn.net gelmiştir.Burdan yöneticilerine ve site ile ilgilenen arkadaşlara gerçekten çok çok teşekkür ediyorum , bize böyle güncel ve eğlenceli videolar sundukları için.Harika bir sitesiniz...

    Hayatımın Bir çok kısmını internette geçiriyorum , Tamamen real hayattan koptuğum gibi sanal ortama bağlanmış bir şekilde devam ediyorum hayatıma...Real ortamda bulamadığım arkadaşlık , sevgi ve saygıyı sanal ortamda tam istediğim gibi bulabiliyorum.Dünyanın her yerinde ve en çok izlenilen kategorisi Komik Videolar olduğunu hepimiz biliyoruz.Diğer kategorilerede baya ilgi olduğunuda biliyoruz. Anlaşıması güç ama bütün olayların saniye saniye ve hızlı bır sekılde sanal ortama aktarılmasını muhteşem buluyorum.Aynı zamanda yüzbinlerce hatta milyonlarca site bize bu olanakları sunmaktadır.Ama bazı siteler çok kaliteli , bazıları ise sıradan sitelerdir .Bu seçimlerde insanlara kalmıştır ve Kaliteli olmasını insanlar siteyı sık sık ziyaret ederek göstermişlerdir.


    komik videolar, komik videolar, komik videolar

To Top

Start a New Topic » « Back to the elowtqohhtdzhsskbyvp group