Skip to main content

Home/ dkngdznotpkwerojsvqo/ samsung galaxy
Coy McFarland

samsung galaxy - 0 views

samsung galaxy s II review

started by Coy McFarland on 29 May 12
  • Coy McFarland
     
    Samsung gaat van kracht tot kracht in termen van de Samsung Galaxy verkoop van smartphones, heeft onlangs aangekondigd recordbrekende cijfers voor haar vlaggenschip, de Galaxy S2. De Galaxy-reeks heeft nu een aantal verschillende modellen, passend bij verschillende soorten gebruikers en staan op verschillende prijsniveaus. In dit artikel zal ik kijken naar een paar van de toestellen in het assortiment.

    Samsung Galaxy S2
    Als je op alle betrokken in technologie en gadgets, de kans groot dat je hebt gehoord van de Galaxy S2. Deze handset is biedt eersteklas technologie in vrijwel elk aspect van de spec lijst. Het beschikt over dergelijke van een dual-core processor (1,2 GHz), 8 megapixel camera met full HD video-opname, en de laatste versie van de populaire Android-platform. Het is ook bekend om zijn hoge resolutie touchscreen, waardoor het ideaal is voor multimedia gebruik. De hardware aanbod maakt het een ideale etalage voor de Android Market, zoals gebruikers kunnen profiteren van meer dan 500,00 apps die direct kunnen worden gedownload naar de handset. De samsung galaxy S2 werd onlangs aangekondigd als de beste van de fabrikant verkochte smartphone, en is hard op weg de hoorn van de keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een alternatief voor de iPhone 4S.

    Samsung Galaxy Opmerking
    De Samsung Galaxy Note is iets van een uniek concept. Het is iets van een hybride van een smartphone en een tablet, met een 5,7 inch scherm met stylus pen functionaliteit en een pixel resolutie die staat op maar liefst 800x 1280. Het biedt ook super snelle internet-connectiviteit via 3G en Wi-Fi-verbindingen, dezelfde 8 megapixel camera als de Galaxy S2, en nog meer rekenkracht op een massieve 1,4 GHz (dual-core chip). Daarom verwachten super snelle prestaties in elk aspect van de gevoeligheid van het touchscreen aan om de laad-en bedieningstijden van toepassingen. De grootte van dit apparaat mag afschrikken een gebruiker die mogelijk meer geschikt is voor de Galaxy S2, maar het zal ten goede komen aan vele anderen. Het grote scherm en geavanceerde technologie maken dit een uniek, top van de lijn apparaat, nergens anders gezien in de markt op het moment van schrijven.

    Samsung Galaxy R
    Net als bij de Galaxy S2 in de meeste opzichten, de Samsung Galaxy R biedt een iets meer betaalbaar alternatief. Het belangrijkste verschil tussen de twee is dat dit toestel een 5 megapixel camera in plaats van de 8 megapixel toestel vinden op de Galaxy S2 heeft. Het heeft ook iets minder rekenkracht, met een 1 GHz dual-core processor. Om dit in perspectief, dit is evenveel rekenkracht als de nieuwe iPhone 4S. Zet het op deze manier, als de Samsung Galaxy R beschikbaar was net een jaar geleden, zou het geweest zijn de meest geavanceerde smartphone beschikbaar op het moment. Tenzij u een liefhebber van technologie die bekend is met de details van deze technologie, kan het financiële voordeel maakt de Galaxy R een meer aantrekkelijk apparaat.

    Al deze toestellen draaien het Android OS, en hebben de TouchWiz UI, die wordt op maat Android Samsung's interface. Zoals je kunt zien, Samsung houdt zeker aan zijn potentiële klanten verwennen voor de keuze; met de bovenkant van de lijn toestellen zoals de Galaxy Note, een vlaggenschip Android smartphone in de Galaxy S2, en een iets meer betaalbare versie in de Galaxy R.

To Top

Start a New Topic » « Back to the dkngdznotpkwerojsvqo group